Het probleem oplossen waardoor AVG AntiTrack geen traceringsactiviteit kan detecteren

Heel soms kan het voorkomen AVG AntiTrack traceringspogingen niet detecteert en blokkeert. In dat geval is het raadzaam AVG AntiTrack volledig te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Controleer voordat u de instructies in dit artikel uitvoert of u de nieuwste versie van uw browser hebt geïnstalleerd:

Als het probleem blijft bestaan na het bijwerken van uw browser:

1. Verwijder AVG AntiTrack aan de hand van de stappen in dit artikel:
  2. Voordat u AVG AntiTrack opnieuw installeert, controleert u of alle onderdelen van de toepassing waren verwijderd door de volgende stappen uit te voeren:
    • Controleer of verborgen bestanden en mappen worden weergegeven op uw computer. Raadpleeg het volgende ondersteuningsartikel van Microsoft voor instructies:
    • Open Verkenner en typ C:\Program Files (x86)\AVG\ in de adresbalk.
      • Als u de map AntiTrack ziet op deze locatie, verwijdert u deze door met de rechtermuisknop op de mapnaam te klikken en Meer opties weergevenVerwijderen te kiezen in het contextmenu.
    • Typ C:\Users\uw_gebruikersnaam\AppData\Local\ in de adresbalk van Verkenner.
      uw_gebruikersnaam’ is uw Windows-gebruikersnaam. U vindt deze door Taakbeheer te openen en het tabblad Gebruikers te selecteren.
      • Als u de map AVGAntiTrack ziet op deze locatie, verwijdert u deze door met de rechtermuisknop op de mapnaam te klikken en Meer opties weergevenVerwijderen te kiezen in het contextmenu.
  3. Start de pc opnieuw.
  4. Installeer AVG AntiTrack opnieuw aan de hand van de stappen in het volgende artikel:
Controleer voordat u onderstaande instructies uitvoert of u de nieuwste versie van uw browser hebt geïnstalleerd:

Als het probleem blijft bestaan na het bijwerken van uw browser, voert u de volgende stappen uit:

1. Open AVG AntiTrack, klik op AVG AntiTrack in de menubalk van Apple en selecteer Verwijder....
  2. Wanneer het installatievenster van AVG AntiTrack verschijnt, klikt u op Verwijder.
  3. Voer als u daarom wordt gevraagd het wachtwoord in dat u gebruikt als u de Mac start en klik vervolgens op Werk instellingen bij.
  4. Typ het wachtwoord dat u gebruikt als u de Mac start en klik op OK.
  5. Start de Mac opnieuw op.
  6. Installeer AVG AntiTrack opnieuw aan de hand van de stappen in dit artikel: