AVG Internet Security verwijderen

Gebruik een van de volgende methoden om AVG Internet Security te verwijderen uit Windows:

1. Verwijderen met AVG Clear
  2. Verwijderen via het menu Start:
Met AVG Clear kunt u alle bestanden van AVG Internet Security op een betrouwbare manier van uw computer verwijderen.

Verwijderen met AVG Clear

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Clear te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Clear downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avgclear.exe en selecteer Als beheerder uitvoeren in het contextmenu.
Als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van AVG Clear, raadpleegt u het volgende artikel:
  1. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  2. Klik op Nee wanneer AVG Clear u vraagt Windows opnieuw te starten in de veilige modus.
  3. Selecteer AVG Internet Security in de vervolgkeuzelijst. Laat de map van het installatieprogramma en de map van de installatiegegevens ongewijzigd, tenzij u de standaardinstallatie hebt gewijzigd. Klik vervolgens op Verwijderen.
  4. Klik op Computer opnieuw starten om het verwijderen te voltooien.

AVG Internet Security is nu verwijderd van uw pc.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Internet Security opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG Internet Security van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Verwijderen via het menu Start

Volg onderstaande instructies voor uw besturingssysteem:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op AVG Internet Security en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen in de installatiewizard van AVG.
  5. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  6. Wacht terwijl de installatiewizard AVG Internet Security van uw pc verwijdert.
  7. Klik op Computer opnieuw starten.

AVG Internet Security is nu verwijderd van uw pc.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Internet Security opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG Internet Security van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op AVG Internet Security, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen in de installatiewizard van AVG.
  5. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  6. Wacht terwijl de installatiewizard AVG Internet Security van uw pc verwijdert.
  7. Klik op Computer opnieuw starten.

AVG Internet Security is nu verwijderd van uw pc.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Internet Security opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG Internet Security van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Windows 7

1. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op AVG Internet Security, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Klik op Verwijderen in de installatiewizard van AVG.
  6. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  7. Wacht terwijl de installatiewizard AVG Internet Security van uw pc verwijdert.
  8. Klik op Computer opnieuw starten.

AVG Internet Security is nu verwijderd van uw pc.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Internet Security opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG Internet Security van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:
Als u AVG Internet Security naar de Prullenmand verplaatst, wordt het programma daarmee niet verwijderd.

U kunt AVG Internet Security van uw Mac verwijderen via de menubalk van Apple. Voer de volgende stappen uit:

Verwijderen via de menubalk van Apple

1. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram AVG AntiVirus om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het scherm van AVG Internet Security actief is en klik links in de menubalk van Apple op AVG Internet SecurityVerwijder AVG Internet Security .
  3. Klik op Ga door.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op Install Helper.
  5. Gebruik als u daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer uw beheerdersgegevens opnieuw in en klik op OK.
  6. Klik op Voltooien of klik desgewenst op Doorgaan om de klantenenquête te voltooien.

AVG Internet Security is nu verwijderd van uw Mac.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Internet Security opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG Internet Security van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement daarmee niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:
  • AVG Internet Security 21.x voor Windows
  • AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit