AVG Secure Browser verwijderen

Gebruik een van de volgende methoden om AVG Secure Browser te verwijderen uit Windows:

1. Verwijderen via het hulpprogramma voor verwijderen
  2. Verwijderen via het menu Start:
Met het hulpprogramma voor verwijderen kunt u alle bestanden van AVG Secure Browser op een betrouwbare manier van uw computer verwijderen.

Verwijderen via het hulpprogramma voor verwijderen

1. Klik op onderstaande knop om het hulpprogramma voor het verwijderen van AVG Secure Browser te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw computer op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). Het hulpprogramma voor verwijderen downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand avg_secure_browser_uninstall.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor het hulpprogramma voor het verwijderen van AVG Secure Browser:
  1. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  2. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  3. Wacht tot het hulpprogramma Avast Secure Browser van uw computer heeft verwijderd.
  4. Nadat het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

AVG Secure Browser is nu verwijderd van uw pc.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Verwijderen via het menu Start

Volg onderstaande instructies voor uw besturingssysteem:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op AVG Secure Browser en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  5. Wacht totdat AVG Secure Browser van uw computer is verwijderd.
  6. Nadat het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

AVG Secure Browser is nu verwijderd van uw pc.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op AVG Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  5. Wacht totdat AVG Secure Browser van uw computer is verwijderd.
  6. Nadat het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

AVG Secure Browser is nu verwijderd van uw pc.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Windows 7

1. Klik op de knop Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op AVG Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  6. Wacht totdat AVG Secure Browser van uw computer is verwijderd.
  7. Nadat het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

AVG Secure Browser is nu verwijderd van uw pc.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

U kunt AVG Secure Browser van uw Mac verwijderen door de browser naar de prullenmand te verplaatsen. Voer de volgende stappen uit:

Verwijderen via de prullenmand

1. Zorg ervoor dat AVG Secure Browser niet actief is. Als de browser actief is, klikt u met de rechtermuisknop (Control + klik) op het pictogram AVG Secure Browser in het Dock en selecteert u Stop.
  2. Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's.
  3. Klik met de rechtermuisknop (Control + klik) op het pictogram AVG Secure Browser en selecteer Verplaats naar prullenmand.
  4. Zodra AVG Secure Browser naar de prullenmand is verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop (Control + klik) op het pictogram Prullenmand in het Dock en selecteert u Leeg prullenmand.

AVG Secure Browser is nu verwijderd van uw Mac.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Ga als volgt te werk om AVG Secure Browser te verwijderen van een Android-apparaat:

1. Verwijderen via Google Play Store
  2. Verwijderen via de apparaatinstellingen

Verwijderen via Google Play Store

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Play Store om Google Play Store te openen.
  2. Typ AVG Secure Browser in de zoekbalk en selecteer de relevante optie in de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

AVG Secure Browser wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Verwijderen via de apparaatinstellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en tik op Apps.
  2. Selecteer AVG Secure Browser.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

AVG Secure Browser wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u AVG Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• AVG Secure Browser 87.x voor Windows
  • AVG Secure Browser 87.x voor Mac
  • AVG Secure Browser 4.x voor Android
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Google Android 7.0 (Nougat, API 24) of nieuwer