AVG TuneUp verwijderen

Ga als volgt te werk om AVG TuneUp te verwijderen uit uw versie van het besturingssysteem:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op AVG TuneUp en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen wanneer AVG TuneUp installeren verschijnt.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.
  6. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

AVG TuneUp is nu verwijderd van uw computer.

Als u AVG TuneUp opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u AVG TuneUp van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op AVG TuneUp en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen wanneer AVG TuneUp installeren verschijnt.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.
  6. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

AVG TuneUp is nu verwijderd van uw computer.

Als u AVG TuneUp opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u AVG TuneUp van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Windows 7

1. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op AVG TuneUp en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Klik op Verwijderen wanneer AVG TuneUp installeren verschijnt.
  6. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.
  7. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

AVG TuneUp is nu verwijderd van uw computer.

Als u AVG TuneUp opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u AVG TuneUp van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:
Als u AVG TuneUp Premium naar de Prullenmand verplaatst, wordt het programma daarmee niet verwijderd.

U kunt AVG TuneUp Premium van uw Mac verwijderen via de menubalk van Apple. Voer de volgende stappen uit:

Verwijderen via de menubalk van Apple

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het scherm van AVG TuneUp Premium actief is en klik links in de menubalk van Apple op AVG TuneUpVerwijder AVG TuneUp Premium.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Vul desgewenst de enquête over verwijderen in en klik op Doorgaan. Wacht tot AVG TuneUp Premium door AVG TuneUp Premium Uninstaller van uw Mac is verwijderd en klik op Voltooien.

AVG TuneUp Premium is nu verwijderd van uw Mac.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG TuneUp Premium opnieuw moet installeren:

Wanneer u AVG TuneUp Premium van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement daarmee niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van uw AVG-abonnement:
  • AVG TuneUp 20.x voor Windows
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit