AVG AntiVirus verwijderen van een Mac

Als u AVG AntiVirus naar de Prullenmand verplaatst, wordt het programma daarmee niet verwijderd.

Ga als volgt te werk om AVG AntiVirus van uw Mac te verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van AVG op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool AVG AntiVirus in de menubalk en selecteer Open AVG AntiVirus of Open AVG Internet Security.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op uw versie van AVG AntiVirus.
  2. Controleer of het programmavenster actief is, klik links in de menubalk op AVG AntiVirus of AVG Internet Security en selecteer Verwijder AVG AntiVirus of Verwijder AVG Internet Security.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op Sluit.

AVG AntiVirus is nu verwijderd van uw Mac.

Als u AVG AntiVirus opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u AVG Internet Security van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement daarmee niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van uw AVG-abonnement:
  • AVG AntiVirus 19.x voor Mac