AVG TuneUp Premium verwijderen van een Mac

Als u AVG TuneUp Premium naar de Prullenmand verplaatst, wordt het programma daarmee niet verwijderd.

Zo kunt u AVG TuneUp Premium van uw Mac verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van AVG TuneUp Premium op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool AVG TuneUp Premium in de menubalk en selecteer Open AVG TuneUp Premium.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool AVG TuneUp.
  2. Controleer of de interface van AVG TuneUp Premium actief is, klik links in de menubalk op AVG TuneUp en selecteer Verwijder AVG TuneUp Premium.
  3. Klik op Ga door.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Vul eventueel de vragenlijst bij verwijdering in om feedback te geven over uw ervaringen met AVG TuneUp Premium. Beantwoord elke vraag en klik steeds op Ga door om de volgende vraag te laden.
  6. Als u klaar bent met het invullen van de vragenlijst of als u de vragenlijst wilt overslaan, klikt u op Voltooien.

AVG TuneUp Premium is nu verwijderd van uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over het opnieuw installeren van AVG TuneUp Premium:

Wanneer u AVG TuneUp Premium van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement daarmee niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van uw AVG-abonnement: