Welke Microsoft-patches worden meegenomen door Norman Patch and Remediation?

Instructies

Soms zijn er tegenstrijdigheden tussen de patches die via Microsoft Update worden gemeld en de patches die door Norman Patch and Remediation worden gemeld.

De primaire focus van Norman Patch and Remediation ligt bij beveiligingspatches. Microsoft Update kan patches melden die niet aan beveiliging zijn gerelateerd. In dat geval kan er tussen deze twee bronnen inconsistentie optreden.