AVG AntiTrack – veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is AVG AntiTrack?

AVG AntiTrack is een privacytoepassing die uw identiteit beschermt tegen de nieuwste traceringstechnieken terwijl u op internet surft en die de privacy van uw systeem beschermt.

AVG injecteert nepinformatie in de gegevens waaruit uw digitale vingerafdruk wordt samengesteld. Trackers en derden zien hierdoor andere informatie over u. Daarnaast wist AVG AntiTrack permanente cookies en browsergegevens uit uw webbrowsers.

Waarin verschilt AVG AntiTrack van een antivirusprogramma of VPN?

VPN-producten hebben tot doel om uw locatie te verbergen door uw verbinding te versleutelen. Wanneer u echter alleen een VPN gebruikt, kunnen trackers u nog steeds identificeren op grond van uw apparaat, browser en onlineactiviteiten. Antivirusproducten hebben tot doel uw apparaat te beschermen tegen dreigingen als virussen, Trojaanse paarden en malware, maar ze voorkomen onlinetracering niet. In tegenstelling tot VPN's en antivirussoftware-producten voorkomt AVG AntiTrack dat derden en adverteerders uw onlineactiviteiten volgen.

Blokkeert AVG AntiTrack advertenties?

AVG AntiTrack is geen reclamefilter, dus waarschijnlijk zult u na installatie van de toepassing nog advertenties zien op websites die u graag bezoekt. AVG AntiTrack voorkomt wel dat trackers informatie over uw onlineactiviteiten verzamelen en dat u gerichte reclame te zien krijgt (bijvoorbeeld een advertentie voor een product waar u onlangs naar hebt gekeken).

Wat houdt onlinetracering in en wat zijn de gevolgen voor mij?

Onlinetracering is het verzamelen van informatie over personen via geavanceerde analysemethoden die zijn ingebed in websites. Informatie die wordt verzameld via onlinetracering wordt gebruikt om een uniek onlineprofiel (of digitale vingerafdruk) over u samen te stellen. Aan de hand daarvan kunnen adverteerders online vaststellen wie u bent. Dat kan diverse gevolgen hebben:

• Adverteerders kunnen informatie over uw onlineactiviteiten gebruiken om u te overspoelen met gerichte reclame.
  • Bepaalde websites tonen mogelijk hogere prijzen voor producten waar u eerder online naar hebt gezocht, bijvoorbeeld vliegtickets.
  • Veel van uw favoriete websites slaan grote hoeveelheden informatie over u op die mogelijk kan uitlekken. In dat geval kunnen derden uw persoonsgegevens inzien en gebruiken.

Hoe laat ik online sporen achter?

Veel websites die u bezoekt downloaden cookies in uw browser of identificeren u op basis van unieke gegevens op uw apparaat. Aan de hand hiervan kunt u worden herkend wanneer u terugkeert naar de website of naar een andere website gaat die deel uitmaakt van hetzelfde traceringssysteem.

Wat is een digitale vingerafdruk?

Wanneer u een website bezoekt, laat u gewoonlijk gegevens achter die te maken hebben met de configuratie van uw apparaat, uw browser en uw onlineactiviteiten. Er worden voortdurend gegevens opgeslagen en deze stapelen zich op naarmate u meer met websites in aanraking komt. Vrijwel elke website verzamelt gebruikersgegevens met behulp van dezelfde typen advertentienetwerken. Al uw onlineactiviteiten worden dus gevolgd en toegevoegd aan uw unieke onlineprofiel. Omdat u regelmatig naar uw favoriete websites gaat, onlineaccounts opent, winkelt op internet en uiteenlopende formulieren invult, fungeert uw onlineprofiel als een 'digitale vingerafdruk' die u overal op internet achterlaat.

Uw digitale vingerafdruk is niet gekoppeld aan uw werkelijke identiteit, maar kan wel worden gebruikt om een uniek en accuraat profiel over u als individu samen te stellen. Met behulp van traceringstechnieken worden uw interesses, leeftijd, geloofsovertuiging, gezondheidsproblemen, inkomsten en uitgaven, winkelgewoonten en andere zeer persoonlijke gegevens bestudeerd. Aan de hand daarvan kunnen verkopers hun advertenties personaliseren, maar dit kan ook worden opgevat als een schending van uw privacy.

AVG AntiTrack verandert uw digitale vingerafdruk voortdurend om uw online-identiteit te beschermen. Als u een logboek met de wijzigingen van uw digitale vingerafdruk wilt bekijken, klikt u op de tegel Bescherming tegen traceren op het dashboard van AVG AntiTrack en klikt u vervolgens op Volledige rapporten bekijken. De meest recente vingerafdrukwijzigingen vindt u onder Willekeurige vingerafdruk.

AVG AntiTrack verandert uw digitale vingerafdruk voortdurend om uw online-identiteit te beschermen. Als u een logboek van de wijzigingen van uw digitale vingerafdruk wilt bekijken, klikt u op Rapporten op het dashboard van AntiTrack en klikt u vervolgens op Vingerafdrukwijzigingen. De meest recente vingerafdrukwijzigingen vindt u onder Willekeurige vingerafdruk.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden die websites, trackers en derden achterlaten in uw webbrowser, waardoor zij uw onlineactiviteiten kunnen bekijken. Gerichte reclame (advertenties die zijn afgestemd op uw onlineactiviteiten) is een rechtstreeks gevolg van de cookies in uw webbrowser. Cookies kunnen er ook voor zorgen dat websites hogere prijzen tonen voor producten waar u eerder online naar hebt gezocht, bijvoorbeeld vliegtickets. Om gerichte reclame te voorkomen en uw onlineprivacy te beschermen, is het belangrijk om regelmatig uw cookies te wissen.

Wat zijn browsergegevens?

Browsergegevens zijn gegevens die vaak worden opgeslagen in uw browser wanneer u websites bezoekt. Aan de hand van uw browsergegevens kan iedereen die uw pc of Mac gebruikt uw zoekgeschiedenis inzien en zien welke websites u hebt bezocht. Daarnaast kunnen er automatisch webformulieren mee worden ingevuld en kan ervoor worden gezorgd dat u aangemeld blijft bij accounts nadat u een browsersessie hebt gesloten. Dat kan handig zijn, maar het houdt ook risico's voor uw privacy in en kan ertoe leiden dat derden toegang hebben tot uw privégegevens. Met AVG AntiTrack kunt u eenvoudig gegevens wissen. Voordat de browsergegevens worden gewist, wordt u altijd gevraagd aan te geven wat voor gegevens u wilt verwijderen.

Downloaden en installeren

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG AntiTrack?

• Windows 11 behalve Mixed Reality en IoT Edition; Windows 10 behalve Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 behalve RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 of nieuwer, elke versie (32- of 64-bits)
  • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (ondersteuning voor SSE3-instructies vereist). ARM-apparaten worden niet ondersteund
  • 512 MB RAM-geheugen of meer
  • 300 MB vrije hardeschijfruimte
  • Een internetverbinding om de toepassing te downloaden, activeren en gebruiken
  • Een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen
  • De browser Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer of Opera
  • Apple macOS 13.x (Ventura), Apple macOS 12.x (Monterey), Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Intel gebaseerde Mac computer met 64-bit processor of Apple silicon chip (M1)
  • 500 MB vrije hardeschijfruimte
  • 2 GB RAM-geheugen of meer
  • Een internetverbinding om de toepassing te downloaden, activeren en gebruiken
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels
  • De browser Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera browser

Hoe installeer ik AVG AntiTrack?

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG AntiTrack te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG AntiTrack voor Windows downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_antitrack_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Volg de instructies op het scherm om AVG AntiTrack op uw computer te installeren.
  1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG AntiTrack te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG AntiTrack voor Mac downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand avg-antitrack.dmg.
  3. Volg de instructies op het scherm om AVG AntiTrack op uw Mac te installeren.

Na de installatie moet u het product mogelijk activeren met een geldige activeringscode. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Kan ik AVG AntiTrack gebruiken zonder AVG AntiVirus te installeren?

Ja. U kunt AVG AntiTrack installeren als zelfstandige toepassing, zonder AVG AntiVirus FREE of AVG Internet Security.

Ja. U kunt AVG AntiTrack installeren als zelfstandige toepassing, zonder AVG AntiVirus of AVG Internet Security.

Wordt AVG AntiTrack meegeleverd als ik AVG Internet Security koop?

Nee. U hebt een apart abonnement nodig voor AVG AntiTrack. U kunt een abonnement op AVG Internet Security niet gebruiken om AVG AntiTrack te activeren.

Abonneren en activeren

Hoe activeer ik AVG AntiTrack?

Wanneer u AVG AntiTrack koopt via een AVG-toepassing op uw pc of Mac, wordt uw abonnement automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Als u AVG AntiTrack hebt gekocht via een ander verkoopkanaal of als u uw abonnement op een ander apparaat wilt gaan gebruiken, activeert u het abonnement met een geldige activeringscode.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Waar kan ik mijn activeringscode vinden?

Nadat u AVG AntiTrack hebt gekocht, ontvangt u een bevestigingsmail van no.reply@avg.com met daarin de activeringscode. U kunt uw activeringscode ook vinden in het AVG-account dat uw AVG AntiTrack-abonnement bevat.

In het volgende artikel vindt u meer informatie over waar u de activeringscode kunt vinden:

Kan ik AVG AntiTrack op meerdere apparaten en platforms gebruiken?

U kunt AVG AntiTrack tegelijkertijd activeren op het aantal apparaten dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. De volgende abonnementsopties zijn beschikbaar:

• AVG AntiTrack (meerdere apparaten): U kunt AVG AntiTrack op maximaal 10-apparaten tegelijk activeren. Uw abonnement is alleen geldig in Windows en macOS.
  • AVG AntiTrack voor Windows: U kunt AVG AntiTrack op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw abonnement niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken, maar u kunt wel uw abonnement overzetten van het ene apparaat op het andere.
  • AVG AntiTrack voor Mac: U kunt AVG AntiTrack op 1 macOS-apparaat activeren. U kunt uw abonnement niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken, maar u kunt wel uw abonnement overzetten van het ene apparaat op het andere.

Als u niet zeker weet welke abonnementsoptie u hebt aangeschaft, kijkt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging of in uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u voor de aankoop van AVG AntiTrack hebt gebruikt.

Hoe kan ik zien wanneer mijn huidige abonnementsperiode afloopt?

Open AVG AntiTrack en ga naar MenuInstellingen. U vindt de duur van uw huidige abonnement in het gedeelte Status van uw abonnement naast Geldig tot.

Open AVG AntiTrack en ga naar Instellingen. U vindt de duur van uw huidige abonnementsperiode in het gedeelte Activeringscodes onder Geldig tot.

AVG-producten worden als doorlopend abonnement verkocht. Dat betekent dat uw abonnement aan het einde van elke factureringscyclus wordt verlengd tenzij u het handmatig opzegt voor de volgende factureringsdatum. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Hoe kan ik AVG AntiTrack gaan gebruiken op een nieuw apparaat?

Als u uw AVG AntiTrack-abonnement wilt overbrengen van het ene apparaat naar het andere, raadpleegt u het volgende artikel:

Wat moet ik doen als mijn activering niet werkt?

Raadpleeg het volgende artikel als het activeren niet lukt:

Instellingen en gebruik

Hoe ga ik aan de slag met AVG AntiTrack?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het in gebruik nemen van AVG AntiTrack:

Hoe kom ik erachter welke websites mij volgen?

Selecteer de tegel Bescherming tegen traceren op het dashboard van AVG AntiTrack en klik op Volledige rapporten bekijken. De volgende informatie is beschikbaar:

• Mogelijke traceerpogingen: de tijd en datum van recente traceerpogingen en de websites die hebben geprobeerd u te traceren.
  • Belangrijkste traceerpogingen: de websites die u het meest hebben geprobeerd te traceren sinds u AVG AntiTrack hebt geïnstalleerd.

In de grafieken boven aan het scherm ziet u de schommelingen in geblokkeerde traceerpogingen in de afgelopen 6 maand en de afgelopen week. Houd de muisaanwijzer boven de rode punt boven een specifieke maand of dag aan om het precieze aantal traceerpogingen weer te geven.

Op het dashboard van AVG AntiTrack kunt u de meest recente traceringspogingen zien in het vak Laatste traceeractiviteit. Voor elke poging ziet u de traceerbron en de website van waaraf u bent gevolgd. Selecteer Rapporten in het linkerdeelvenster en klik op het tabblad Traceergeschiedenis voor een uitgebreider overzicht van uw traceergeschiedenis.

Wat is Mijn privacyscore?

Bij Mijn privacyscore wordt het cijfer weergegeven dat AVG AntiTrack toekent op basis van de diverse instellingen die u in- of uitschakelt in de toepassing. Hoe meer privacybeschermingsonderdelen u hebt ingeschakeld, hoe hoger dit cijfer (uw score).

Als uw privacyscore verschijnt met een gele of rode melding, betekent dit dat u een gemiddelde of lage Privacyscore hebt. Als u uw score wilt verbeteren, bekijkt u de vijf onderdeeltegels op het dashboard van de toepassing. Als een onderdeel kan worden aangepast om uw privacyscore te verbeteren, verschijnt er een geel waarschuwingspictogram op de tegel.

Als u een oranje of rood cijfer ziet, betekent dit dat u een gemiddelde of lage privacyscore hebt. Klik om u score te verbeteren op Mijn privacyscore verbeteren. Vier deelvensters geven uw huidige instellingen weer, die samen uw privacyscore vormen. De onderdelen in rood geven aan dat u uw instellingen kunt aanpassen om uw privacy beter te beschermen.

Hoe schakel ik browserbescherming in?

Na het installeren van AVG AntiTrack, wordt er automatisch browserbescherming ingeschakeld voor de volgende browsers:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Internet Explorer
  • Opera

Als u de browserbescherming voor een bepaalde browser zelf wilt in- of uitschakelen, klikt u op de tegel Browserbescherming op het dashboard van AVG AntiTrack.

Browserbescherming is alleen compatibel met bovenstaande browsers.

Het is raadzaam AVG AntiTrack uw onlineprivacy te laten beschermen door browserbescherming in te schakelen voor elke browser die u gebruikt:

1. Selecteer Browsers in het linkerdeelvenster.
  2. Klik naast de geselecteerde browser op de rode schuifregelaar (UIT), zodat deze groen (AAN) wordt.
  3. Browserbescherming is nu ingeschakeld voor de geselecteerde webbrowser. Herhaal de bovenstaande stappen voor al uw webbrowsers.
Browserbescherming in AVG AntiTrack is alleen compatibel met de volgende browsers:
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Opera

Hoe kan ik cookies wissen?

U kunt AVG AntiTrack zodanig instellen dat cookies regelmatig uit uw webbrowsers worden verwijderd:

1. Klik op de tegel Browser opschonen op het dashboard van AVG AntiTrack.
  2. Gebruik het vervolgkeuzemenu naast de door u gekozen browser om aan te geven hoe vaak u cookies wilt laten wissen.
De cookies kunnen alleen worden gewist als de geselecteerde browser gesloten is. Als de browser nog geopend is wanneer de cookies volgens schema moeten worden gewist, verschijnt er een melding met het advies de geselecteerde browser te sluiten.

U kunt AVG AntiTrack zodanig instellen dat cookies regelmatig uit uw webbrowsers worden verwijderd:

1. Open AVG AntiTrack en selecteer Mijn sporen in het linkerdeelvenster.
  2. Gebruik het menu Gepland cookies wissen naast de door u gekozen browser om aan te geven hoe vaak u cookies wilt laten wissen.
AVG AntiTrack heeft Volledige schijftoegang nodig om cookies uit Safari te verwijderen. Klik als daarom wordt gevraagd op Klik hier om volledige schijftoegang toe te staan en volg de instructies op het scherm om Volledige schijftoegang in te schakelen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Hoe kan ik mijn browsergegevens verwijderen?

Met AVG AntiTrack kunt u browsergegevens verwijderen uit uw webbrowsers:

1. Zorg er voor een optimaal resultaat voor dat elke browser waarvan u de gegevens wilt verwijderen gesloten is.
  2. Klik op de tegel Browser opschonen op het dashboard van AVG AntiTrack.
  3. Klik op Gegevens weergeven naast de gekozen browser. Klik op Alle browsergegevens wissen om de gegevens uit alle geïnstalleerde browsers te verwijderen.
  4. Schakel het selectievakje in naast het type gegevens dat u wilt verwijderen.
  5. Klik op Selectie wissen.
  1. Zorg er voor een optimaal resultaat voor dat elke browser waarvan u de gegevens wilt verwijderen gesloten is.
  2. Open AVG AntiTrack en selecteer Mijn sporen in het linkerdeelvenster.
  3. Klik op Kies te wissen gegevens naast de gekozen browser.
  4. Schakel de selectievakjes in naast de soorten gegevens die u wilt verwijderen of schakel het selectievakje Schakel alles in in om alle soorten browsergegevens te verwijderen.
  5. Klik op Geselecteerde gegevens wissen.

De geselecteerde browsergegevens zijn nu gewist.

Kan ik voorkomen dat AVG AntiTrack cookies op bepaalde websites wist?

Ja. Als u wilt voorkomen dat AVG AntiTrack cookies van bepaalde websites verwijdert, voegt u die websites toe aan de Toegestane websites:

1. Klik op de tegel Toegestane websites op het dashboard van AVG AntiTrack.
  2. Voeg een website op een van de volgende manieren toe aan de lijst:
    • Selecteer een website in de vervolgkeuzelijst bij Kies uit populaire opties.
    • Voer een URL van een website (bijvoorbeeld www.voorbeeld.com) in het tekstvak links in en klik op Voeg toe.

Als u een website van de lijst Toegestane websites wilt verwijderen, klikt u op het symbool Prullenmand in het betreffende venster.

Ja. Als u wilt voorkomen dat AVG AntiTrack cookies van bepaalde websites verwijdert, voegt u die websites toe aan de Lijst met toegestane cookies:

1. Open AVG AntiTrack en selecteer Mijn sporen in het linkerdeelvenster.
  2. Klik op de knop Open acceptatielijst.
  3. Voeg een website op een van de volgende manieren toe aan de Lijst met toegestane cookies:
    • Selecteer een website in de vervolgkeuzelijst bij Kies uit populaire opties en klik op Voeg toe.
    • Voer een URL van een website (bijvoorbeeld www.voorbeeld.com) in het tekstvak links in en klik op Voeg toe.

Als u een website van de Lijst met toegestane cookies wilt verwijderen, klikt u op het symbool Prullenmand in het betreffende venster.

Wat is Systeemprivacy?

Uw Windows-besturingssysteem is voorzien van veel privacygerelateerde instellingen die AVG AntiTrack kan optimaliseren en controleren om uw privacy beter te beschermen. Door de aanbevolen systeemprivacyinstellingen in AVG AntiTrack in te schakelen, kunt u het volgende doen:

• Voorkomen dat Windows gegevensvoorbeelden naar Microsoft stuurt die persoonlijke gegevens kunnen bevatten.
  • Voorkomen dat Taakplanner van Windows (die geruisloos op de achtergrond van uw computer wordt uitgevoerd) informatie over uw systeem en het gebruik ervan naar Microsoft stuurt.
  • Voorkomen dat Windows uw handschriftpatronen herkent en handschriftgegevens naar Microsoft stuurt.
  • Voorkomen dat websites uw Windows Media Player kunnen zien. Daarmee wordt voorkomen dat Windows Media Player uw unieke id deelt met websites die deze informatie gebruiken om statistieken te verzamelen.
  • Voorkomen dat Microsoft en andere externe toepassingen gegevens over uw onlineactiviteiten kunnen lezen en verzamelen.
  • Stoppen met het delen van de gegevens van bestanden die u afspeelt met Windows Media Player met Microsoft.
  • Voorkomen dat derden op afstand toegang kunnen krijgen tot uw computer en de indexidentiteit kunnen bekijken die Microsoft voor u heeft gemaakt. Aan de indexidentiteit kunnen derden zien welke bestanden en toepassingen u gebruikt.
  • Voorkomen dat LAN Manager-hashes worden gegenereerd of bewaard voor opgeslagen wachtwoorden van gebruikersaccounts. LAN Manager-hashes worden gegenereerd met een zwak algoritme en zijn gemakkelijk te hacken. In plaats daarvan genereert AVG AntiTrack wachtwoord-hashes met behulp van een sterk algoritme. Daardoor zijn uw gebruikersaccounts moeilijker te hacken met brute kracht.

Als u de instellingen van Systeemprivacy wilt inschakelen, klikt u op de tegel Systeemprivacy op het dashboard van AVG AntiTrack.

Hoe vaak verandert AVG AntiTrack mijn digitale vingerafdruk?

AVG AntiTrack brengt van tijd tot tijd wijzigingen aan in uw digitale vingerafdruk. Dat gebeurt volgens een willekeurig schema. Ga als volgt te werk als u wilt zien welke wijzigingen er zijn aangebracht en hoeveel dat er per dag zijn:

1. Selecteer de tegel Bescherming tegen traceren op het dashboard van AVG AntiTrack en klik op Volledige rapporten bekijken.
  2. U kunt recente vingerafdrukwijzigingen bekijken onder Willekeurige vingerafdruk.
  1. Selecteer Rapporten in het linkerdeelvenster.
  2. Klik op de tab Vingerafdrukwijzigingen om recente vingerafdrukwijzigingen te bekijken.

Als u deze geschiedenis wilt wissen, klikt u op Vingerafdrukgeschiedenis wissen.

Hoe beheer ik de instellingen van AVG AntiTrack?

1. Open AVG AntiTrack en ga naar MenuInstellingen.
  2. Open AVG AntiTrack en selecteer Instellingen in het linkerdeelvenster.
  3. Klik op de vervolgkeuzelijst onder Stel me op de hoogte van geblokkeerde traceerpogingen om de frequentie aan te passen.

Hoe kan ik zien of AVG AntiTrack up-to-date is?

U kunt er als volgt voor zorgen dat u de nieuwste versie hebt van AVG AntiTrack:

1. Open AVG AntiTrack en ga naar MenuInstellingen.
  2. Open AVG AntiTrack en klik op Instellingen in het linkerdeelvenster.
  3. Klik op Controleren op updates.

Als er een nieuwe versie van AVG AntiTrack beschikbaar is, begint de toepassing automatisch met bijwerken.

Probleemoplossing

Hoe verwijder ik AVG AntiTrack?

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Wat moet ik doen als AVG AntiTrack niet meer werkt?

Raadpleeg het volgende artikel als AVG AntiTrack geen traceerpogingen blokkeert:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Wat moet ik doen als AVG AntiTrack webpagina's blokkeert of vertraagt?

Raadpleeg het volgende artikel als AVG AntiTrack problemen veroorzaakt bij het openen van bepaalde webpagina's:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Waarom verschijnt de foutmelding "Er is een probleem opgetreden bij het installeren van SQL Server Compact"?

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door een beschadigde of verouderde versie van Microsoft .NET Framework. U kunt dit probleem oplossen door Microsoft .NET Framework opnieuw te installeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Wat moet ik doen als AVG AntiTrack verdwijnt nadat ik mijn pc opnieuw heb opgestart?

Dit probleem kan optreden als u het installatiebestand van AVG AntiTrack uitvoert met behulp van een gebruikersaccount zonder beheerdersrechten. U lost het probleem als volgt op:

1. Verwijder AVG AntiTrack van uw computer.
  2. Installeer AVG AntiTrack met behulp van een account met beheerdersrechten. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  3. Start de pc opnieuw.
  • AVG AntiTrack 3.x voor Windows
  • AVG AntiTrack 1.x voor Mac
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)