Privacyinstellingen beheren in AVG-producten

Bij het gebruik van de meeste AVG-producten deelt u anonieme gegevens met AVG en andere, externe partijen. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie.

U kunt u op elk moment afmelden voor het delen van anonieme gegevens. Raadpleeg de gedeelten in kwestie in dit artikel voor gedetailleerde instructies voor het beheren van privacyinstellingen AVG-producten.

Windows-pc

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Zet een vinkje in het vakje naast de volgende opties om deze te selecteren of haal het vinkje weg om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel dreigingsgegevens met AVG om de beveiliging van alle gebruikers van antivirussoftware van AVG te verbeteren (Community IQ).
      • Help ons met het verbeteren van onze andere producten door app-gebruiksgegevens met ons te delen.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of onze andere producten kunnen aanbieden. (In AVG AntiVirus FREE is de optie standaard uitgeschakeld en wordt deze niet weergegeven)
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden.
  1. Open AVG TuneUp en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG TuneUp wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.
  1. Open AVG Driver Updater en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG TuneUp wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.
  1. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG TuneUp wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.
  1. Klik op het pictogram van AVG Online Security rechtsboven in uw browser en klik vervolgens op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Schakel het selectievakje naast Analyse van prestaties en gebruik van product toestaan ten behoeve van de ontwikkeling van nieuwe producten in om u hiervoor aan te melden of uit om u ervoor af te melden.
  3. Klik op Gereed om uw wijzigingen toe te passen.

De voorkeuren voor uw privacyinstellingen zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

Mac

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Selecteer het tabblad Privacy.
  3. Zet een vinkje in het vakje naast de volgende opties om deze te selecteren of haal het vinkje weg om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen:
      • Help ons al onze antivirusgebruikers beter te beschermen door gegevens over dreigingen met ons te delen
      • Help ons deze app en al onze andere producten te verbeteren door gegevens over app-gebruik met ons te delen
    • Aanbiedingen:
      • Bekijk mogelijke upgrades en aanbiedingen voor onze andere producten door gegevens over app-gebruik met ons te delen (in AVG AntiVirus is deze optie standaard ingeschakeld en wordt deze niet weergegeven)
  1. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Zorg ervoor dat Algemeen is geselecteerd in het linkerdeelvenster en schakel in het gedeelte Gegevensinstellingen het selectievakje naast de volgende opties in om u aan te melden of uit om u af te melden:
    • Aanbiedingen voor andere producten weergeven
    • Storingsrapportage van derden
  3. Klik linksboven op X om uw wijzigingen te bevestigen en terug te keren naar het hoofdscherm van AVG Secure VPN.

Uw privacyvoorkeuren zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

Android

1. Open AVG AntiVirus en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie zodat deze optie verandert in wit (UIT) om u af te melden of in groen (AAN) om u aan te melden:
    • Verbeteringen:
      • Deel dreigingsgegevens met AVG om de beveiliging van alle gebruikers van antivirussoftware van AVG te verbeteren (Community IQ).
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG met behulp waarvan wij de ontwikkeling van nieuwe producten kunnen verbeteren.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van externe analyseprogramma's om de app te helpen verbeteren.
    • Aanbiedingen:
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten kunnen aanbieden. (In de gratis versie van AVG AntiVirus voor Android is de optie standaard uitgeschakeld en wordt deze niet weergegeven).
  1. Open AVG Cleaner en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie zodat deze optie verandert in grijs (UIT) om u aan te melden of in groen (AAN) om u af te melden:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG met behulp waarvan wij de ontwikkeling van nieuwe producten kunnen verbeteren.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van externe analyseprogramma's om de app te helpen verbeteren.
  1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ Gegevensinstellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast Help AVG Secure VPN verbeteren zodat de optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden, of in groen (AAN) om u aan te melden.
  1. Open Alarm Clock Xtreme en tik op Menu (drie lijntjes) ▸ Instellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie hieronder zodat deze optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden of in blauw (AAN) om u aan te melden:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG met behulp waarvan wij de ontwikkeling van nieuwe producten kunnen verbeteren.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met externe analyseprogramma's om de app te helpen verbeteren.

De voorkeuren voor uw privacyinstellingen zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

iPhone/iPad

1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ Gegevensinstellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast Help Secure VPN verbeteren zodat de optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden, of in groen (AAN) om u aan te melden.

De voorkeuren voor uw privacyinstellingen zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.