AVG Secure VPN installeren

AVG Secure VPN is een virtueel privénetwerk dat uw internetverbinding beveiligt met behulp van een versleutelde tunnel waarmee uw echte locatie wordt verborgen.

AVG Secure VPN is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de toepassing kunt installeren en het product kunt gaan gebruiken in de gratis proefversie van de app, een bestaand abonnement kunt activeren of een abonnement kunt kopen.

AVG Secure VPN installeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Secure VPN te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Secure VPN voor Windows downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_secure_vpn_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van AVG Secure VPN:
  1. Als u de standaardtaal van de installatie wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het scherm op de huidige taal. En klik op Nu installeren.
  2. Wacht totdat Avast Secure VPN is geïnstalleerd op uw pc. AVG Secure VPN wordt na de installatie automatisch geopend.
  3. Klik op de rode schuifregelaar (UIT) om verbinding te maken met de servers van AVG Secure VPN.
  4. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Proefperiode starten: U kunt een gratis proefperiode starten om tijdelijk toegang te krijgen tot alle functies van AVG Secure VPN.
    • Koop nu: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • U hebt het product al gekocht?: als u AVG Secure VPN hebt gekocht, activeert u vóór de installatie uw abonnement door u bij de toepassing aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account of door een geldige activeringscode in te voeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw pc.

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Secure VPN te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Secure VPN voor Mac downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand avg_securevpn.dmg.
  3. Dubbelklik op het symbool AVG Secure VPN.
  4. Klik op Ga door om te bepalen of AVG Secure VPN kan worden geïnstalleerd.
  5. Klik op Ga door.
  6. Klik op Ga door om te bevestigen dat u de softwarelicentieovereenkomst hebt gelezen en klik op Akkoord om te bevestigen dat u de overeenkomst accepteert.
  7. Klik op Installeren om door te gaan met de standaardinstallatie of op Wijzig installatielocatie... of op Aanpassen als u de standaardinstallatie wilt wijzigen.
  8. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op Installeer software.
  9. Wacht totdat AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw Mac en klik vervolgens op Sluiten. AVG Secure VPN wordt na de installatie automatisch geopend.
  10. Klik op de rode schuifregelaar (UIT) om verbinding te maken met de servers van AVG Secure VPN.
  11. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Proefperiode starten: U kunt een gratis proefperiode starten om tijdelijk toegang te krijgen tot alle functies van AVG Secure VPN.
    • Koop nu: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • Activeren: als u AVG Secure VPN hebt gekocht, activeert u vóór de installatie uw abonnement door u bij de toepassing aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account of door een geldige activeringscode in te voeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw Mac.

1. Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG Secure VPN te openen in Google Play Store. Ga naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG Secure VPN te openen.
  3. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Nu aanmelden: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • Al gekocht?: als u AVG Secure VPN hebt gekocht, activeert u vóór de installatie uw abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

1. Tik op uw iOS-apparaat op de onderstaande knop om de productpagina van AVG Secure VPN te openen in de App Store. Naar de App Store
  2. Tik op Download om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Open om AVG Secure VPN te openen.
  3. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Nu abonneren: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • U hebt het product al gekocht?: als u AVG Secure VPN hebt gekocht, activeert u vóór de installatie uw abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

AVG Secure VPN wordt geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
  • Windows 11 met uitzondering van Mixed Reality en IoT Edition, Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits), Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits), Windows 7 SP1 of nieuwer (elke editie, 32- of 64-bits)
  • Volledig Windows-compatibele computer met Intel Pentium 4-/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE3-instructies ondersteunen)
  • 256 MB RAM-geheugen of meer
  • 300 MB vrije hardeschijfruimte
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken
  • Een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen
  1. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet is beschadigd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Als u antivirussoftware van derden gebruikt, kunt u die tijdelijk uitschakelen (dit geldt alleen als u AVG AntiVirus niet gebruikt). Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Start uw pc opnieuw en probeer opnieuw AVG Secure VPN te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Zorg ervoor dat uw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten.
  • Apple macOS 12.x (Monterey), Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Mac met 64-bits Intel-processor
  • 90 MB vrije hardeschijfruimte
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1280 x 800 pixels
  1. Start uw Mac opnieuw en probeer opnieuw AVG Secure VPN te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met AVG Ondersteuning.

Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimumvereisten, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met AVG Ondersteuning.

Controleer of uw iOS-apparaat aan de minimumvereisten voldoet, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Apple iOS 13.0 of nieuwer
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Secure VPN:

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Secure VPN:

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Secure VPN:

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Secure VPN:

• AVG Secure VPN 1.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor iOS
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer
  • Apple iOS 13.0 of nieuwer