AVG Secure VPN installeren

AVG Secure VPN is een virtueel privénetwerk dat uw internetverbinding beveiligt met behulp van een versleutelde tunnel waarmee uw echte locatie wordt verborgen.

AVG Secure VPN is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de toepassing kunt installeren en het product kunt gaan gebruiken in de gratis proefversie van de app, een bestaand abonnement kunt activeren of een abonnement kunt kopen.

AVG Secure VPN installeren

1. Klik op de onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Secure VPN te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw computer op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Secure VPN voor Windows downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_secure_vpn_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
    Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van AVG Secure VPN: Beheerdersaccounts beheren op uw Windows-pc.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Als u de standaardtaal van de installatie wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het scherm op de huidige taal. Klik vervolgens op Installeren.
  5. Wacht totdat Avast Secure VPN is geïnstalleerd op uw pc. AVG Secure VPN wordt na de installatie automatisch geopend.
  6. Klik op de rode (UIT) schuifregelaar om verbinding te maken met AVG Secure VPN-servers.
  7. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Gratis proefversie starten: U kunt een gratis proefperiode starten om tijdelijk toegang te krijgen tot alle functies van AVG Secure VPN.
    • Nu kopen: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • Al gekocht? Als u AVG Secure VPN hebt aangeschaft, activeert u vóór de installatie uw betaalde abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: Een AVG Secure VPN-abonnement activeren.

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw pc.

1. Klik op de onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Secure VPN te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Secure VPN voor Mac downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand avg_securevpn.dmg.
  3. Dubbelklik op het symbool AVG Secure VPN.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Klik op Doorgaan om te bevestigen dat u de Softwarelicentieovereenkomst hebt gelezen en klik op Akkoord om te bevestigen dat u de voorwaarden accepteert.
  6. Klik op Installeer de app om door te gaan met de standaardinstallatie of klik op Installatielocatie wijzigen... of Aanpassen als u de standaardinstallatie wilt wijzigen.
  7. Voer het wachtwoord in dat u gebruikt wanneer u de Mac start en klik op Software installeren.
  8. Wacht totdat AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw Mac en klik vervolgens op Sluiten. AVG Secure VPN wordt na de installatie automatisch geopend.
  9. Klik op de rode (UIT) schuifregelaar om verbinding te maken met AVG Secure VPN-servers.
  10. Selecteer een van onderstaande opties:
    • Gratis proefversie starten: U kunt een gratis proefperiode starten om tijdelijk toegang te krijgen tot alle functies van AVG Secure VPN.
    • Nu kopen: een abonnement op AVG Secure VPN kopen.
    • Activeren: als u AVG Secure VPN al voor de installatie hebt aangeschaft, activeert u uw abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: Een AVG Secure VPN-abonnement activeren.

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw Mac.

1. Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG Secure VPN te openen in Google Play Store. Ga naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.
  3. Tik op Aan de slag om te bevestigen dat u de licentieovereenkomst en het privacybeleid van AVG accepteert en tik vervolgens op Volgende om de zelfstudie te doorlopen.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Activeren: Als u AVG Secure VPN al voor de installatie hebt aangeschaft, tikt u op Opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies: Een AVG Secure VPN-abonnement activeren.
    • Aankoop: Tik op Abonnementen bekijken om de abonnementsvormen weer te geven en volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

1. Tik op uw iOS-apparaat op de onderstaande knop om de productpagina van AVG Secure VPN te openen in de App Store. Naar de App Store
  2. Tik op Download om de app te downloaden en te installeren. Tik op Open wanneer de installatie is voltooid.
  3. Tik op Aan de slag om te bevestigen dat u de licentieovereenkomst en het privacybeleid van AVG accepteert en tik vervolgens op Volgende om de zelfstudie te doorlopen.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Aankoop: Selecteer een abonnementsvorm en volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.
    • Activeren: Als u AVG Secure VPN al voor de installatie hebt aangeschaft, tikt u op Al gekocht?. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies: Een AVG Secure VPN-abonnement activeren.

AVG Secure VPN wordt nu geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
    • Windows 11 behalve Mixed Reality en IoT Edition; Windows 10 behalve Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 behalve RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 of nieuwer, elke versie (32- of 64-bits)
    • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (ondersteuning voor SSE3-instructies vereist)
    • 256 MB RAM-geheugen of meer
    • 300 MB vrije ruimte op de harde schijf
    • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken
    • Een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen
  2. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet is beschadigd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies: Installatieproblemen als gevolg van beschadigde installatiebestanden oplossen.
  3. Als u antivirussoftware van derden gebruikt, kunt u die tijdelijk uitschakelen (dit geldt alleen als u AVG AntiVirus niet gebruikt). Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie: Andere antivirussoftware tijdelijk uitschakelen.
  4. Start uw pc opnieuw en probeer opnieuw AVG Secure VPN te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Zorg ervoor dat uw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten.
    • Apple macOS 14.x (Sonoma), Apple macOS 13.x (Ventura), Apple macOS 12.x (Monterey), Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra)
    • Intel-gebaseerde Mac met 64-bits processor of Apple siliciumchip (M1)
    • 90 MB vrije ruimte op de harde schijf
    • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken
    • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1280 x 800 pixels
  2. Start uw Mac opnieuw en probeer opnieuw AVG Secure VPN te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimumvereisten, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Controleer of uw iOS-apparaat aan de minimumvereisten voldoet, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Apple iOS 14.0 of nieuwer
  • Een internetverbinding om de VPN-service te downloaden, activeren en gebruiken

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Secure VPN: