Een mobiel AVG-abonnement overbrengen naar een ander apparaat

De informatie in dit artikel is niet van toepassing op AVG-apps die zijn aangeschaft via Google Play Store of de App Store. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het overbrengen van een abonnement dat u via die leveranciers hebt gekocht:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw AVG-abonnement van het ene apparaat kunt overbrengen naar het andere. Raadpleeg de informatie hieronder voor uw AVG-product.

AVG Internet Security

Controleer voordat u uw AVG Internet Security-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG Internet Security (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms. Deze abonnementsoptie omvat AVG Internet Security voor pc en Mac, en AVG AntiVirus Pro voor Android en AVG Mobile Security Pro voor iOS.
  • AVG Internet Security voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG Internet Security-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • AVG Internet Security voor Mac: u kunt uw abonnement op 1 Mac activeren. U kunt uw AVG Internet Security-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG Internet Security-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder AVG Internet Security van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Verwijder AVG Mobile Security van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG AntiVirus en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen.
    • Tik op Meer opties (drie punten) naast uw abonnement en selecteer Verwijder.
  4. Verwijder AVG AntiVirus eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  5. Installeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:
  6. Activeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:

Uw abonnement op AVG Internet Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG Ultimate

Controleer voordat u uw AVG Ultimate-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG Ultimate (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • AVG Ultimate voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG Ultimate-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG Ultimate-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Als AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze toepassing. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG Secure VPN en ga naar MenuMijn abonnementen.
    • Klik op de pijl-omlaag naast uw abonnement en selecteer Dit abonnement deactiveren.
    Vervolgens kunt u AVG Secure VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Als AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze toepassing. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG Secure VPN en ga naar MenuAbonnementen.
    • Klik op Deactiveren naast uw abonnement.
    Vervolgens kunt u AVG Secure VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Deactiveer op het oorspronkelijke apparaat uw abonnement in alle producten die zijn gekoppeld aan uw AVG Ultimate-abonnement. Voer de volgende stappen uit:
    • AVG Secure VPN: Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement. Tik op Apparaat uit mijn abonnement verwijderen.
    • AVG AntiVirus Pro: Ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen. Tik op Meer opties (drie punten) naast uw abonnement en selecteer Verwijder.
    • AVG Cleaner Pro: Ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenAbonnement. Tik naast uw abonnement op Ontkoppel en tik ter bevestiging nogmaals op Ontkoppel.
    Vervolgens kunt u ervoor kiezen bovenstaande apps te verwijderen of de gratis versie ervan te blijven gebruiken op uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikelen voor instructies voor het verwijderen:
  4. Als AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze app. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
    • Tik op Apparaat uit mijn abonnement verwijderen.
    Vervolgens kunt u AVG Secure VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  5. Verwijder alle resterende producten die aan uw AVG Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg de volgende artikelen voor instructies:
  6. Als AVG Mobile Security Pro is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u deze app verwijderen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  7. Installeer en activeer de gekozen AVG Ultimate-producten op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG Ultimate is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG TuneUp

Controleer voordat u uw AVG TuneUp-abonnement overbrengt de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG TuneUp (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms. Dit abonnement omvat AVG TuneUp voor pc en Mac, en AVG Cleaner Pro voor Android.
  • AVG TuneUp voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG TuneUp-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG TuneUp-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder AVG TuneUp van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG Cleaner en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Instellingen.
    • Selecteer Abonnement.
    • Tik op Ontkoppel naast uw abonnement.
  3. Verwijder AVG Cleaner eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  4. Installeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:
  5. Activeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:

Uw abonnement op AVG TuneUp is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG Secure VPN

Controleer voordat u uw AVG Secure VPN-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG Secure VPN (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
    Nieuwe abonnementen op AVG Secure VPN (meerdere apparaten) zijn vanaf april 2021 geldig voor 10 apparaten. Als u uw abonnement op AVG Secure VPN (meerdere apparaten) hebt gekocht voor april 2021, is het tijdens de huidige abonnementsperiode geldig voor 5 apparaten. Wanneer uw abonnement wordt verlengd, wordt het geldig voor 10 apparaten.
  • AVG Secure VPN voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG Secure VPN-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • AVG Secure VPN voor Mac: u kunt uw abonnement op 1 Mac activeren. U kunt uw AVG Secure VPN-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG Secure VPN abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Volg onderstaande instructies:
    • Open AVG Secure VPN en ga naar MenuMijn abonnementen.
    • Klik op de pijl-omlaag naast uw AVG Secure VPN-abonnement.
    • Selecteer Dit abonnement deactiveren.
    • Open AVG Secure VPN en ga naar MenuAbonnementen.
    • Klik op Deactiveren naast uw abonnement.
    • Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
    • Tik op Apparaat uit mijn abonnement verwijderen.
  2. Verwijder AVG Secure VPN eventueel van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Installeer AVG Secure VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op AVG Secure VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG AntiTrack

Controleer voordat u uw AVG AntiTrack-abonnement overbrengt de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG AntiTrack (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • AVG AntiTrack voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG AntiTrack-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • AVG AntiTrack voor Mac: u kunt uw abonnement op 1 Mac activeren. U kunt uw AVG AntiTrack-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG AntiTrack-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder AVG AntiTrack van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer AVG AntiTrack op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer uw AVG AntiTrack-abonnement op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG AntiTrack is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG Driver Updater

Controleer voordat u uw AVG Driver Updater-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG Driver Updater voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG Driver Updater-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Uw AVG Driver Updater-abonnement overbrengen op een ander apparaat:

1. Verwijder AVG Driver Updater van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer AVG Driver Updater op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer uw AVG Driver Updater-abonnement op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG Driver Updater is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG BreachGuard

Controleer voordat u uw AVG BreachGuard-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG BreachGuard (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • AVG BreachGuard voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG BreachGuard-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • AVG BreachGuard voor Mac: u kunt uw abonnement op 1 Mac activeren. U kunt uw AVG BreachGuard-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw AVG BreachGuard-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor uw oorspronkelijke apparaat:

1. Meld u af bij AVG BreachGuard op het oorspronkelijke apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open AVG BreachGuard en klik rechtsboven op Menu.
    • Klik op Log uit bij AVG BreachGuard.
    • Open AVG BreachGuard en klik rechtsboven op Menu.
    • Klik op Afmelden.
  2. Verwijder AVG BreachGuard eventueel van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Installeer AVG BreachGuard op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw AVG BreachGuard-abonnement op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG BreachGuard is nu actief op het nieuwe apparaat.

AVG Battery Saver

Controleer voordat u uw AVG Batterijbesparing-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• AVG Battery Saver voor pc: u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. U kunt uw AVG Battery Saver-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Uw AVG Battery Saver-abonnement overbrengen op een ander apparaat:

1. Verwijder AVG Battery Saver van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer Avast Battery Saver op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer uw AVG Battery Saver-abonnement op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op AVG Battery Saver is nu actief op het nieuwe apparaat.

• Alle betaalde AVG-consumentenproducten
  • Alle ondersteunde platforms