Ondersteuning voor thuisgebruikers

Het oplossen van de fout waardoor de internetverbinding wordt verbroken en de gebruikersinterface niet wordt geladen in AVG AntiVirus op Windows

Als u AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE gebruikt in Windows, kunnen de volgende problemen optreden:

• De internetverbinding wordt verbroken.
  • De gebruikersinterface wordt niet geladen en de onderstaande foutmelding verschijnt.

Los deze problemen op aan de hand van de instructies in dit artikel:

Start uw pc opnieuw

Het is raadzaam de pc tweemaal opnieuw te starten (met tussenpozen van 5 minuten). Als alles goed gaat, lost AVG het probleem automatisch op tijdens de herstarts.

Als het probleem blijft bestaan, voert u aansluitend de volgende extra stappen uit.

Verdere opties

Als u de pc tweemaal hebt herstart en het probleem daarmee niet is verholpen, voert u de volgende stappen uit:

1. Verwijder AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE volledig. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:
  2. Herstart de pc en installeer AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE opnieuw. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:
  3. Zorg ervoor dat u over de nieuwste versie van de toepassing beschikt. Voer daartoe de stappen in het volgende artikel uit:

De gebruikersinterface van AVG wordt nu naar behoren geladen en ook de internetverbinding werkt weer normaal.

• AVG Internet Security 20.x
  • AVG AntiVirus FREE 20.x
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate - 7 Servicepack 1 met Convenience Rollup Update, 32-/64-bits