Problemen met een langzame internetverbinding met AVG Secure VPN oplossen

Uw internetverbinding is mogelijk langzamer wanneer u AVG Secure VPN gebruikt. Dat komt doordat een VPN verkeer en gegevens versleutelt voordat deze naar een server worden verzonden. Afhankelijk van de afstand en de capaciteit van de server kan dit ertoe leiden dat de internetverbinding iets trager, maar wel veiliger, wordt.

Voer deze probleemoplossing uit om de internetsnelheid te verbeteren bij een verbinding met AVG Secure VPN:

Instructies

1. Maak verbinding met andere serverlocaties. Open AVG Secure VPN, klik op Locatie wijzigen op het hoofdscherm van de toepassing en kies een andere locatie. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Probeer andere VPN-protocollen. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuInstellingenVPN-protocollen. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Controleer of het probleem zich blijft voordoen bij verbinding via een ander netwerk door een mobiel netwerk of een andere wifi-/LAN-verbinding te proberen.
  4. Zorg dat de verbindingssnelheid stabiel is wanneer VPN is uitgeschakeld.
  1. Maak verbinding met andere serverlocaties. Open AVG Secure VPN, klik op Locatie wijzigen op het hoofdscherm van de toepassing en kies een andere locatie. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Probeer andere VPN-protocollen. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuVoorkeurenVPN-protocollen. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Controleer of het probleem zich blijft voordoen bij verbinding via een ander netwerk door een mobiel netwerk of een andere wifi-/LAN-verbinding te proberen.
  4. Zorg dat de verbindingssnelheid stabiel is wanneer VPN is uitgeschakeld.
  1. Maak verbinding met andere serverlocaties. Open AVG Secure VPN, tik op Serverlocatie onder in het hoofdscherm van de app en tik vervolgens op een andere locatie. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Probeer andere VPN-protocollen. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het tandwiel) ▸ VPN-protocol. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Controleer of het probleem zich blijft voordoen bij verbinding via een ander netwerk door een mobiel netwerk of een andere wifi-/LAN-verbinding te proberen.
  4. Zorg dat de verbindingssnelheid stabiel is wanneer VPN is uitgeschakeld.
  1. Maak verbinding met andere serverlocaties. Open AVG Secure VPN, tik op Serverlocatie onder in het hoofdscherm van de app en tik vervolgens op een andere locatie. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Probeer andere VPN-protocollen. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het tandwiel) ▸ VPN-protocol. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Controleer of het probleem zich blijft voordoen bij verbinding via een ander netwerk door een mobiel netwerk of een andere wifi-/LAN-verbinding te proberen.
  4. Zorg dat de verbindingssnelheid stabiel is wanneer VPN is uitgeschakeld.

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 14.0 of nieuwer