Het probleem oplossen wanneer TuneUp Utilities 2014 melding geeft van een verlopen productsleutel

Het kan gebeuren dat TuneUp Utilities 2014 ten onrechte meldt dat uw productsleutel is verlopen. Om dat probleem op te lossen hebben we een bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014 uitgebracht waarmee u het programma kunt blijven gebruiken tijdens de gehele levensduur van het product.

Er zijn specifieke updates geïmplementeerd in TuneUp Utilities 2014 om te voorkomen dat het product melding geeft van een verlopen productsleutel. Veder biedt de bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014 dezelfde functionaliteit als de oorspronkelijke versie.

In dit artikel vindt u instructies voor het downloaden en installeren van de bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014. U hoeft uw bestaande versie van TuneUp Utilities 2014 niet te verwijderen voordat u onderstaande stappen uitvoert.

De bijgewerkte versie installeren

Nadat u de bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014 hebt geïnstalleerd, kan het zijn dat sommige aangepaste instellingen zijn teruggezet naar de standaardinstellingen.
  1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van TuneUp Utilities 2014 te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). TuneUp Utilities 2014 downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van TuneUp Utilities 2014:
  1. Klik op Ja om te bevestigen dat u eerst de oude versie van TuneUp Utilities 2014 wilt verwijderen.
  2. Wacht totdat de oude versie van TuneUp Utilities 2014 van uw pc is verwijderd. Nadat de oude versie van het programma is verwijderd, wordt automatisch de installatiewizard geopend.
  3. Onder We need your agreement before installation (We hebben uw toestemming nodig voor de installatie) selecteert u beide vakjes om te bevestigen dat u de licentievoorwaarden en onze verklaring over gegevensbeveiliging accepteert. U kunt deze documenten bekijken door te klikken op Weergeven. Klik op Volgende.
  4. Wacht totdat de bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014 op uw pc is geïnstalleerd.
  5. Wanneer de installatie voltooid is, klikt u op Voltooien.

De bijgewerkte versie van TuneUp Utilities 2014 wordt nu geïnstalleerd en is klaar voor gebruik.

Probleemoplossing

Als u problemen met de installatie ondervindt, neemt u contact op met de klantondersteuning van AVG.

• TuneUp Utilities 2014
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits