AVG TuneUp voor iOS: veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is AVG TuneUp voor iOS?

AVG TuneUp voor iOS helpt u snel ongewenste foto's en contacten te verwijderen voor een soepelere ervaring. Het kan gevoelige foto's en video's verbergen voor pottenkijkers in een discrete bestandslocker. Netjes verpakt in een gebruiksvriendelijke app zodat opschonen kinderspel wordt met enkele tikken.

Hoe verbetert AVG TuneUp voor iOS de prestaties van mijn apparaat?

Zo verbetert AVG TuneUp voor iOS de prestaties van uw apparaat:

• Moeiteloos organiseren van uw iPhone: Optimaliseer uw foto's, video's en contacten voor een opgeruimde ervaring.
  • Opslagruimte terugwinnen: Verwijder moeiteloos ongewenste bestanden en rommel van uw apparaat om waardevolle opslagruimte vrij te maken voor wat echt belangrijk is.
  • Gevoelige media vergrendelen: Verberg uw gevoelige foto's en video's voor pottenkijkers in uw persoonlijke bestandslocker.
  • Snel en eenvoudig opschonen: Dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface kunt u uw iPhone met slechts een paar tikken opschonen.

Downloaden en installeren

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG TuneUp voor iOS?

• Apple iOS 15.0 of nieuwer
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates

Hoe kan ik AVG TuneUp voor iOS downloaden en installeren?

Volg deze stappen om AVG TuneUp voor iOS te downloaden en te installeren:

1. Open de App Store op uw iOS-apparaat zoek op AVG TuneUp.
  2. Klik op DownloadenInstalleren.
  3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

AVG TuneUp is nu geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Abonneren en activeren

Wat zijn de voordelen van een abonnement op AVG TuneUp voor iOS?

Met een betaald abonnement profiteert u van de volgende functies:

• Betaalde functies van Media opschonen: Verwijder vergelijkbare/dubbele, wazige en onder- of overbelichte afbeeldingen.
  • Onbeperkt aantal Geheime bestanden: Gratis gebruikers kunnen maximaal 10 afbeeldingen toevoegen. Betalende gebruikers kunnen een onbeperkt aantal afbeeldingen toevoegen.
  • Toegang tot Prioriteitsondersteuning: neem via de app contact op met de ondersteuning van AVG om rechtstreeks de hulp in te roepen van ons klantondersteuningsteam.
  • Advertenties blokkeren: Verwijder advertenties van derden uit AVG TuneUp.

Hoe kan ik me abonneren op een betaalde versie van AVG TuneUp voor iOS?

Open AVG TuneUp voor iOS en selecteer rechtsboven Upgraden. Selecteer het gewenste abonnement en volg daarna de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.

Is AVG TuneUp voor iOS inbegrepen bij het abonnement voor meerdere apparaten van AVG TuneUp?

Nee, AVG TuneUp voor iOS is momenteel alleen beschikbaar als zelfstandige toepassing. Het is niet inbegrepen bij het abonnement voor meerdere apparaten van AVG TuneUp.

Hoe kan ik een betaald abonnement op AVG TuneUp voor iOS annuleren?

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het annuleren van een AVG-abonnement dat u via de App Store hebt aangeschaft:

Functies

Wat is Media opschonen?

Zoek en verwijder ongewenste, dubbele, slechte of vergelijkbare foto's, afbeeldingen, schermafbeeldingen en grote video's.

Wat is Contacten opschonen?

Schoon uw contacten op door onvolledige en dubbele gegevens te verwijderen. Van elke wijziging wordt een back-up gemaakt. Indien nodig, kunt u dus contacten herstellen.

Wat houdt Snelle opschoonbewerking in?

Grote bijlagen zijn niet altijd makkelijk te vinden in uw mailbox. Scan de Mail-app op uw iPhone op verouderde of grote e-mails en verwijder ze om op te schonen en ruimte vrij te maken.

Wat is Geheime bestanden?

Iedereen heeft recht op geheimen. Verberg gevoelige foto's en video's voor anderen in een persoonlijke bestandslocker zodat ze niet gezien worden wanneer er door de bibliotheek wordt gescrold.

Wanneer u AVG TuneUp verwijdert, worden alle bestanden die u in Geheime bestanden hebt opgeslagen samen met de app verwijderd en kunnen ze niet worden hersteld. Daarom raden we u aan uw bestanden te exporteren uit Geheime bestanden voordat u de app verwijdert.

Instellingen

Hoe wijzig ik mijn pincode voor Geheime bestanden?

Zo wijzigt u de pincode voor Geheime bestanden:

1. Open AVG TuneUp voor iOS en tik linksboven op Instellingen (het tandwieltje).
  2. Tik onder Geheime bestanden op Pincode wijzigen.
  3. Voer uw huidige pincode in.
  4. Voer uw nieuwe pincode tweemaal in om deze te bevestigen.
  • AVG TuneUp 24.x voor iOS
  • Apple iOS 15.0 of nieuwer