AVG BreachGuard verwijderen

Als u een betaald abonnement op AVG BreachGuard hebt, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd als u de toepassing van uw apparaat verwijdert. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van uw abonnement: Een AVG-abonnement opzeggen – veelgestelde vragen

AVG BreachGuard verwijderen

Als u AVG BreachGuard wilt verwijderen van een Windows-apparaat, selecteert u hieronder het tabblad voor uw Windows-versie.

Verwijderen via het menu Start

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Zorg ervoor dat Apps is geselecteerd in het linkerdeelvenster en klik vervolgens op Opties (drie puntjes) naast AVG BreachGuard en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster voor het verwijderen van AVG BreachGuard verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  5. Klik op VerwijderenVerwijder om te bevestigen dat u AVG BreachGuard wilt verwijderen.
  6. Wacht totdat AVG BreachGuard van uw computer is verwijderd.
  7. Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u op Gereed.
  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op AVG BreachGuard en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster voor het verwijderen van AVG BreachGuard verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  5. Klik op VerwijderenVerwijder om te bevestigen dat u AVG BreachGuard wilt verwijderen.
  6. Wacht totdat AVG BreachGuard van uw computer is verwijderd.
  7. Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u op Gereed.
  1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows-logo () en X op uw toetsenbord.
  2. Selecteer Programma’s en onderdelen in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Klik met de rechtermuisknop op AVG BreachGuard en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster voor het verwijderen van AVG BreachGuard verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  6. Klik op VerwijderenVerwijder om te bevestigen dat u AVG BreachGuard wilt verwijderen.
  7. Wacht totdat AVG BreachGuard van uw computer is verwijderd.
  8. Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u op Gereed.
  1. Klik op het pictogram  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Volg hieronder optie A of optie B voor uw weergave:
    • Optie A (Standaardweergave met categorieën): Klik onder Programma's op Een programma verwijderen.
    • Optie B (Weergave met grote of kleine pictogrammen): Klik op Programma's en onderdelen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op AVG BreachGuard en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster voor het verwijderen van AVG BreachGuard verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  6. Klik op VerwijderenVerwijder om te bevestigen dat u AVG BreachGuard wilt verwijderen.
  7. Wacht totdat AVG BreachGuard van uw computer is verwijderd.
  8. Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u op Gereed.

AVG BreachGuard is nu verwijderd van uw computer.

Als u AVG BreachGuard naar de Prullenmand sleept of CleanMyMac gebruikt, wordt het programma daarmee niet volledig verwijderd. Aanbevolen wordt om onderstaande stappen uit te voeren met behulp van het hulpprogramma voor verwijderen van AVG BreachGuard.

Verwijderen via het Apple-menu

1. Open AVG BreachGuard, klik in de menubalk van Apple op AVG BreachGuard en selecteer Verwijder....
  2. Wanneer het venster voor het verwijderen van AVG BreachGuard verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  3. Typ, als daarom wordt gevraagd, het wachtwoord dat u gebruikt als u de Mac start en klik op OK.
  4. Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u op OK.

AVG BreachGuard is nu verwijderd van uw Mac.

AVG BreachGuard opnieuw installeren

Als u AVG BreachGuard opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:

• AVG BreachGuard 22.x voor Windows