AVG Mobile Security van iOS verwijderen

Raadpleeg voor het verwijderen van AVG Mobile Security hieronder het gedeelte voor uw iOS-versie:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het pictogram AVG Security ingedrukt.
  2. Selecteer Verwijder app in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Selecteer Verwijder app om AVG Mobile Security en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.
  1. Druk op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram AVG Security, totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje (x) dat linksboven in het pictogram verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

AVG Mobile Security is nu verwijderd van uw iOS-apparaat.

Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Mobile Security opnieuw moet installeren:

Als u een betaalde versie van AVG Mobile Security hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:
  • AVG Mobile Security 24.x voor iOS
  • Apple iOS 15.0 of nieuwer