Spraakopdrachten gebruiken in Alarm Clock Xtreme

U kunt u spraakopdrachten gebruiken voor Alarm Clock Xtreme via de functie Hey Google die beschikbaar is op de meeste Android-apparaten.

Kan ik op elk apparaat spraakopdrachten gebruiken?

Uw apparaat moet voldoen aan de volgende vereisten om de functie Hey Google te kunnen gebruiken:

Hoe kan ik spraakopdrachten inschakelen op mijn Android-apparaat?

Controleer eerst of de Google-app op uw apparaat up-to-date is:

1. Tik op het pictogram Google Play Store op het hoofdscherm van uw apparaat om de store te openen.
  2. Zoek naar Google.
  3. Tik op Bijwerken als deze optie beschikbaar is.

Schakel de functie Hey Google in op uw apparaat door de volgende stappen uit te voeren:

1. Tik op het pictogram Google op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik rechtsboven op uw accountprofiel.
  3. Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) en selecteer Google Assistant.
  4. Tik op Voice Match.
  5. Tik op de witte schuifregelaar (OFF) naast Hey Google zodat deze blauw (ON) wordt.
  6. Volg de instructies op het scherm om Google te leren uw stem te herkennen.

Hey Google is nu ingeschakeld. Als u spraakopdrachten wilt gaan gebruiken voor Alarm Clock Xtreme, moet u ervoor zorgen dat Alarm Clock Xtreme de standaardwekker-app is voor de functie Hey Google.

Hoe kan ik spraakopdrachten gebruiken voor Alarm Clock Xtreme?

Nadat u Hey Google hebt ingeschakeld op uw Android-apparaat, moet u ervoor zorgen dat Alarm Clock Xtreme de standaardwekker-app is voor de functie Hey Google:

1. Zeg in de buurt van de microfoon van uw apparaat ‘Hey Google’. Wacht tot het dialoogvenster ‘Hey Google’ verschijnt en zeg ‘set an alarm’.
  2. Op het scherm set an alarm zoekt u het pictogram waarmee uw huidige standaardwekker-app wordt aangeduid Icon (pictogram). (Standaard is dat het vooraf ingesteld app-pictogram Clock.) Tik op dit pictogram en selecteer Alarm Clock Xtreme in de opties die verschijnen.

Alarm Clock Xtreme is nu de standaardwekker-app voor de functie Hey Google. Wanneer u een wekker hebt ingesteld via een spraakopdracht, verschijnt de wekker op het hoofdscherm van de app Alarm Clock Xtreme. Wekkers die zijn ingesteld via Hey Google werken volgens het standaardweksjabloon.

Welke spraakopdrachten herkent Alarm Clock Xtreme?

Zodra Hey Google is ingeschakeld en Alarm Clock Xtreme is ingesteld als de standaardwekker-app, herkent de app de volgende opdrachten:

Op sommige apparaten moet u Alarm Clock Xtreme selecteren als de standaard-app als u een opdracht voor het eerst gebruikt.
  • Set an alarm: hiermee kunt u een wekker instellen.
  • Show the alarms: hiermee kunt u een lijst weergeven van eerder toegevoegde wekkers.
  • Set a timer: hiermee kunt u een timer instellen.

Als u deze spraakopdrachten wilt gebruiken, spreek ze dan dicht bij de microfoon van uw apparaat in en zeg 'Hey Google’, gevolgd door de door u gekozen opdracht.

Raadpleeg het volgende Google Help-artikel voor meer informatie over ondersteunende Google-opdrachten:

• Alarm Clock Xtreme 7.x voor Android