Abonnementsbundels van AVG Ultimate – veelgestelde vragen

Abonnementsopties

Waaruit bestaat AVG Ultimate (meerdere apparaten)?

Met een abonnement op AVG Ultimate (meerdere apparaten) kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

AVG Ultimate (meerdere apparaten) kan op maximaal 10 apparaten tegelijk worden geactiveerd op de platforms van uw keuze. Op elk apparaat kunt u alle of een deel van de beschikbare producten voor het relevante platform activeren.

U kunt uw abonnement op AVG Ultimate (meerdere apparaten) niet op meer dan 10 apparaten tegelijk gebruiken. Het maakt daarbij niet uit hoeveel producten u op elk apparaat activeert.

Waaruit bestaat AVG Mobile Ultimate?

Een abonnement op AVG Mobile Ultimate omvat de volgende producten voor Android:

U kunt elk product op maximaal 5 Android-apparaten tegelijk activeren.

U kunt VPN niet op meer dan 5 apparaten tegelijk activeren. Het gaat daarbij zowel om AVG Secure VPN als om de functie VPN-bescherming in AVG AntiVirus voor Android.

Waaruit bestaat AVG Windows Ultimate?

Een abonnement op AVG Windows Ultimate omvat de volgende producten voor Windows:

U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren.

Downloaden en installeren

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG Ultimate?

• Pc: Windows 10, 8.1, 8, 7 (SP2) (32- of 64-bits), 1 GB RAM-geheugen, 2 GB vrije hardeschijfruimte.
  • Mac: macOS 10.12.x (Sierra) of nieuwer met 500 MB vrije hardeschijfruimte.
  • Android: Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer.
  • iOS: Apple iOS 13.0 of nieuwer.
Afhankelijk van de abonnementsoptie die u hebt gekocht, kunt u uw abonnement op één of op alle bovengenoemde platforms gebruiken.

Hoe installeer en activeer ik AVG Ultimate?

Raadpleeg in het volgende artikel de gedeelten in kwestie voor uitgebreide instructies voor installeren en activeren:

U kunt uw abonnement op onderstaande platforms gebruiken:
  • AVG Ultimate (meerdere apparaten): uw abonnement is geldig voor Windows, Mac, Android en iOS.
  • AVG Mobile Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Android.
  • AVG Windows Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Windows.

Wat moet ik doen als mijn activeringscode niet werkt?

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Gebruik ons webformulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Hoe verwijder ik AVG Ultimate?

Wanneer u AVG Ultimate van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

U kunt elke toepassing afzonderlijk van uw pc verwijderen door de volgende stappen in onderstaande artikelen uit te voeren:

U kunt elk programma afzonderlijk van uw Mac verwijderen door de volgende stappen in onderstaande artikelen uit te voeren:

U kunt elke toepassing afzonderlijk van uw Android-apparaat verwijderen door de volgende stappen in onderstaande artikelen uit te voeren:

Ga als volgt te werk om AVG Secure VPN of AVG Mobile Security te verwijderen:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool van uw AVG-app vast.
  2. Tik op App verwijderen.
  3. Tik op App verwijderen om de app en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het verwijderen AVG Secure VPN:

Abonnement

Kan ik een abonnement overzetten op een ander apparaat?

Ja. Ga als volgt te werk om uw abonnement over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder alle producten die aan uw AVG Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van het oorspronkelijke apparaat.
  2. Installeer en activeer de gekozen producten op het nieuwe apparaat.

Hoe zeg ik een AVG-abonnement op?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

Algemeen

Kan ik de producten in AVG Windows Ultimate op verschillende pc's gebruiken?

Nee. Een AVG Windows Ultimate-abonnement kan maar op één pc worden gebruikt, ook als u niet alle beschikbare producten installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, is het raadzaam een abonnement AVG Ultimate (meerdere apparaten) aan te schaffen. Daarmee kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en het is geldig voor meerdere platforms.

Kan ik kiezen welke producten ik wil activeren op al mijn apparaten?

Ja. Op elk apparaat kunt u alle of een deel van de beschikbare producten voor dat platform activeren. U kunt hetzelfde product op meerdere apparaten activeren of ervoor kiezen een bepaald product niet te activeren op een van uw apparaten.

U kunt echter niet de apparaatlimiet overschrijden van het door u aangeschafte abonnement, ongeacht welke producten u wilt installeren. Als u bijvoorbeeld AVG Ultimate (meerdere apparaten) hebt en ervoor kiest alleen AVG Internet Security op 10 verschillende apparaten te activeren, kunt u uw abonnement niet op nog een apparaat activeren. Dat kan ook niet als u een product wilt gaan gebruiken dat u nog niet hebt geactiveerd, zoals AVG TuneUp of AVG SecureLine VPN.

• AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG TuneUp 20.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 1.x voor Windows
  • AVG AntiTrack 2.x voor Windows

• AVG Internet Security 19.x voor Mac
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 5.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android

• AVG Secure VPN 2.x voor iOS
  • AVG Mobile Security 1.x voor iOS
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 13.0 of nieuwer