Een AVG Secure VPN-abonnement activeren

Als u al een gratis proefperiode bent begonnen voordat u een abonnement hebt gekocht, moet u het abonnement dat is gekoppeld aan de proefperiode opzeggen voordat u onderstaande instructies uitvoert.
Als u al een gratis proefperiode bent begonnen voordat u een abonnement hebt gekocht, moet u het abonnement dat is gekoppeld aan de proefperiode opzeggen voordat u onderstaande instructies uitvoert.

AVG Secure VPN is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG Secure VPN moet u uw abonnement mogelijk handmatig activeren.

De door u gekozen activeringsmethode:

Aanmelden bij AVG Account

AVG Secure VPN activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Dubbelklik op het pictogram van AVG Secure VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuAanmelden.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Secure VPN en klik op Aanmelden.
    Selecteer, als u nog geen AVG-account hebt, het tabblad Account maken om een nieuw AVG-account in te stellen met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van AVG Secure VPN.
  4. Als er meer dan één product aan uw AVG-account is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief in Windows. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

AVG Secure VPN activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram AVG Secure VPN om het programma te openen.
  2. Ga naar MenuAanmelden.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Secure VPN en klik op Aanmelden.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief op de Mac. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

AVG Secure VPN activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Klik op het beginscherm van uw apparaat op het symbool AVG Secure VPN. De app wordt geopend.
  2. Klik op U hebt het product al gekocht?, ...of ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Aanmelden bij AVG-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Secure VPN en tik op Aanmelden.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief in Android. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

AVG Secure VPN activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Klik op het beginscherm van uw apparaat op het symbool AVG VPN. De app wordt geopend.
  2. Klik op U hebt het product al gekocht?, ...of ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Aanmelden.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Secure VPN en tik op Aanmelden.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief in iOS. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

Activeringscode invoeren

Ga als volgt te werk om AVG Secure VPN te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram van AVG Secure VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Verzenden.
  5. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief in Windows. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

Ga als volgt te werk om AVG Secure VPN te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram AVG Secure VPN om het programma te openen.
  3. Ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief op de Mac. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

Ga als volgt te werk om AVG Secure VPN te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Klik op het beginscherm van uw apparaat op het symbool AVG Secure VPN. De app wordt geopend.
  3. Klik op U hebt het product al gekocht?, ...of ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Activeren.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief in Android. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit verderop artikel als het activeren niet lukt.

Vanwege wijzigingen in de richtlijnen van de App Store is het niet mogelijk AVG Secure VPN voor iOS te activeren met een activeringscode in app-versie 2.0 en nieuwer. Het is raadzaam de app te activeren met behulp van uw AVG-account.

Als u nog geen AVG-account hebt, maakt u er een met het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij de aanschaf van AVG Secure VPN. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Neem voor meer hulp contact op met de ondersteuning van AVG.

Herstellen via Google Play

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG Secure VPN-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

AVG Secure VPN-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het Android-apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. De onderstaande instructies zijn alleen nuttig als u een nieuw apparaat gaat gebruiken, als u het apparaat reset of als de automatische activering via Google Play Store niet lukt.

Ga als volgt te werk om uw AVG Secure VPN-abonnement te herstellen via Google Play Store:

1. Klik op het beginscherm van uw apparaat op het symbool AVG Secure VPN. De app wordt geopend.
  2. Klik op U hebt het product al gekocht?, ...of ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Herstellen via Google Play.

De app haalt uw AVG Secure VPN-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

Raadpleeg het volgende artikel als het activeren niet lukt:

Herstellen via de App Store

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG Secure VPN-abonnement hebt gekocht via de App Store.

AVG Secure VPN-abonnementen die via de App Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het iOS-apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. De onderstaande instructies zijn alleen nuttig als u een nieuw apparaat gaat gebruiken, als u het apparaat reset of als de automatische activering via de App Store niet lukt.

Ga als volgt te werk om uw AVG Secure VPN-abonnement te herstellen via de App Store:

1. Klik op het beginscherm van uw apparaat op het symbool AVG VPN. De app wordt geopend.
  2. Klik op U hebt het product al gekocht?, ...of ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Herstel via App Store.

De app herstelt en activeert uw AVG Secure VPN-abonnement automatisch via de App Store.

Raadpleeg het volgende artikel als het activeren niet lukt:

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Probeer de volgende oplossingen:

• Controleer of het AVG Secure VPN-abonnement wordt weergegeven in uw AVG-account. Meld u daarvoor aan bij uw AVG-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw AVG Secure VPN-abonnement niet is gekoppeld aan een AVG-account, kunt u een AVG-account maken met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Secure VPN te kopen.
  • Verwijder AVG Secure VPN volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Probeer de volgende oplossingen:

• Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief hoofdletters en verbindingsstreepjes.
  • Gebruik ons webformulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.
  • Verwijder AVG Secure VPN volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Secure VPN:

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 12 of nieuwer