Abonnementsbundels van AVG Ultimate activeren

Als u een actief abonnement op AVG Ultimate – Onbeperkt hebt, volgt u de volgende alternatieve activeringsinstructies. Bestaande gebruikers van AVG Ultimate – Onbeperkt ontvangen een upgrade naar AVG Ultimate (meerdere apparaten) aan het einde van de huidige abonnementscyclus.

AVG biedt de volgende Ultimate-abonnementsbundels:

• AVG Ultimate (meerdere apparaten): kan worden gebruikt op 10 apparaten tegelijk en is geldig voor producten in Windows, Mac, Android en iOS.
  • AVG Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • AVG Mobile Ultimate: bevat alleen producten voor Android. U kunt elk product op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren.

Afhankelijk van welke AVG Ultimate-abonnementsbundel u hebt aangeschaft, kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

AVG Ultimate activeren

Afhankelijk van het type abonnement dat u koopt, kunt u uw abonnement op één of op alle onderstaande platforms activeren.
  1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG Internet Security voor Windows.
  2. Open de gebruikersinterface van AVG Internet Security en selecteer MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op Verzend.
  4. AVG Internet Security is nu actief. Klik op Activeren en installeren naast AVG TuneUp en AVG Secure VPN onder Andere beschikbare abonnementen.

Uw abonnement voor AVG Ultimate is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten:

AVG Internet Security

1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG AntiVirus voor Mac.
  2. Zorg ervoor dat de het programma AVG AntiVirus open en actief is. Klik daarna op AVG AntiVirus in de menubalk en selecteer Abonnementen in het contextmenu.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op Activeren.

AVG Internet Security is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

AVG TuneUp Premium

1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG TuneUp Premium voor de Mac.
  2. Zorg ervoor dat de het programma AVG TuneUp Premium open en actief is. Klik daarna op AVG TuneUp in de menubalk en selecteer Activeringscode invoegen in het contextmenu.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op OK.

AVG TuneUp Premium is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

AVG Secure VPN

1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor de Mac.
  2. Klik rechtsboven op het hoofdscherm van de app op Aanmelden.
  3. Selecteer onder aan het scherm de optie Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op Activeren.

AVG Secure VPN is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten:

AVG AntiVirus PRO

1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG AntiVirus voor Android in Google Play Store.
  2. Open AVG AntiVirus en tik op Nu scannen. Nadat de scan is voltooid, wordt u gevraagd eventuele gevonden problemen te verwijderen.
  3. Tik op Kies voor volledige bescherming.
  4. Tik op het pictogram (drie puntjes) rechtsboven en selecteer U hebt het product al gekocht?.
  5. Tik op Een activeringscode gebruiken.
  6. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op Deze code gebruiken.

AVG AntiVirus Pro is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

AVG Cleaner Pro

1. Download en installeer de nieuwste versie van AVG Cleaner voor Android in Google Play Store.
  2. Open AVG Cleaner en tik op Aan de slag.
  3. Tik op Nu upgraden.
  4. Tik op (drie punten) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op Bevestigen.

AVG Cleaner Pro is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

AVG Secure VPN

1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor Android uit Google Play Store en installeer deze.
  2. Open AVG Secure VPN en tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op Activeren.

AVG Secure VPN is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten:

AVG Secure VPN

Het is niet mogelijk AVG Secure VPN voor iOS te activeren met een activeringscode in app-versie 2.0 en nieuwer. U moet het product activeren met behulp van de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account. Als u nog geen AVG-account hebt, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:
  1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor iOS uit App Store en installeer deze.
  2. Open AVG Secure VPN en tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van het abonnement en tik op Aanmelden.

AVG Secure VPN is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

AVG Mobile Security Pro

1. Download de nieuwste versie van AVG Mobile Security voor iOS in de App Store en installeer deze.
  2. Open AVG Mobile Security en tik op Niet nu.
  3. tik op UpgradenU hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer AVG-abonnementscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op OK.

AVG Mobile Security Pro is nu actief. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Gebruik ons webformulier om de activeringscode opnieuw te laten verzenden naar het e-mailadres dat u bij de aankoop hebt gebruikt en activeer het abonnement opnieuw.
  3. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het relevante artikel hieronder:
  • AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG TuneUp 20.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 1.x voor Windows

• AVG Internet Security 19.x voor Mac
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 5.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android

• AVG Secure VPN 2.x voor iOS
  • AVG Mobile Security 1.x voor iOS
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 11.0 of nieuwer