De activeringscode zoeken

Na aankoop van een AVG-product moet u het abonnement handmatig activeren met behulp van een activeringscode. In dit artikel vindt u instructies voor het zoeken naar de activeringscode.

De code is op deze locaties te vinden:

AVG-account

1. Meld u aan bij AVG Account via onderstaande koppeling:
  2. Selecteer de tegel Abonnementen.
  3. Schuif naar het abonnement in kwestie en klik op Naar klembord kopiëren.

E-mailbericht met de bestelbevestiging

Als u het abonnement hebt gekocht via de AVG Store of via een ander AVG-product op uw pc of Mac, vindt u de activeringscode in het e-mailbericht met de bestelbevestiging:

1. Open uw e-mail met de bestelbevestiging van no.reply@avg.com (of avg.cs@digitalriver.com voor oudere bevestigingsmails).
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Uw licentienummer invoeren in het e-mailbericht. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, kunt u om een kopie van het e-mailbericht vragen via de website van AVG. Geef daarbij het e-mailadres op dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Activeringskaart

Als u een doosje of plastic verpakking van AVG met een activeringscode hebt, vindt u de code op de kant van de kaart met de instructies.

AVG Android-app

U vindt de activeringscode voor uw AVG-abonnement in een AVG Android-app, als het abonnement tenminste al actief is in de app.

1. Open AVG AntiVirus en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen.
  2. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
  1. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  2. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
  1. Open AVG Cleaner en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenAbonnement.
  2. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
Als u een product hebt gekocht via de Google Play Store, is de activeringscode niet altijd zichtbaar in de app. Voor het activeren van producten die zijn aangeschaft via Google Play Store is geen activeringscode nodig, omdat het abonnement automatisch wordt geactiveerd wanneer u zich hebt aangemeld bij Google Play met het Google-account dat u hebt gebruikt tijdens de aankoop.

AVG iOS-app

U vindt de activeringscode voor uw AVG-abonnement in een AVG iOS-app, als het abonnement tenminste al actief is in de app.

1. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  2. Uw activeringscode wordt weergegeven onder Abonnementscode. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
Als u een product hebt gekocht via de App Store, is de activeringscode niet altijd zichtbaar in de app. Voor het activeren van producten die zijn aangeschaft via de App Store is geen activeringscode nodig, omdat het abonnement automatisch wordt geactiveerd wanneer u zich hebt aangemeld bij de App Store met de Apple ID die u hebt gebruikt tijdens de aankoop.
  • Alle betaalde AVG-consumentenproducten