De activeringscode zoeken

Van toepassing op

Producten:

• Alle betaalde AVG-producten

Besturingssystemen:

• Alle ondersteunde besturingssystemen

U kunt op verschillende manieren een abonnement op AVG-producten aanschaffen. Sommige abonnementen worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u gebruikt om de aankoop te doen. Abonnementen die zijn aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld Avast Store, of via een aanbieding in een ander Avast-product, moeten handmatig worden geactiveerd.

Bij de standaardmethode voor het handmatig activeren van een abonnement wordt een activeringscode (ook wel bon- of abonnementscode genoemd) gebruikt. Ook als u uw abonnement op een ander apparaat wilt gebruiken, moet u het handmatig activeren. Hoeveel apparaten u kunt activeren, is afhankelijk van het abonnement dat u hebt aangeschaft.

U vindt de activeringscode voor het handmatig activeren van uw AVG-abonnement op een van de volgende plekken:

E-mailbericht met de bestelbevestiging

Als u het abonnement hebt gekocht via AVG Store of via een ander AVG-product op uw pc of Mac, vindt u de activeringscode in het e-mailbericht met de bestelbevestiging.

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Licentienummer in het e-mailbericht. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding

OPMERKING: Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, kunt u om een kopie van het e-mailbericht vragen via de website van AVG. Geef daarbij het e-mailadres op dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Activeringskaart

Als u een doosje of plastic verpakking van AVG met een activeringscode hebt, vindt u de code op de kant van de kaart met de instructies.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

AVG-account

1. Open uw AVG-account op http://my.avg.com.
  2. Schuif naar het product waarvoor u de activeringscode zoekt en klik op Naar klembord kopiëren.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding

AVG Android-app

Als u het abonnement hebt gekocht via een AVG Android-app, vindt u de activeringscode in de AVG-app waarmee u de aankoop hebt gedaan.

OPMERKING: Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om het abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies om dat te verifiëren:

Uw AVG Android-app:

AVG AntiVirus

1. Tik op het pictogram AVG AntiVirus op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Ga naar ☰ Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenAbonnement.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding

AVG Secure VPN

1. Tik op het pictogram AVG Secure VPN op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ Abonnement.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding

AVG Cleaner

1. Tik op het pictogram AVG Cleaner op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Ga naar ☰ Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenAbonnement.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding

AVG iOS-app (iPhone/iPad)

Als u het abonnement hebt gekocht via een AVG iOS-app, vindt u de activeringscode in de AVG-app waarmee u de aankoop hebt gedaan.

OPMERKING: Controleer of u bent aangemeld bij iTunes/App Store met de Apple ID die u hebt gebruikt om de app te kopen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies om dat te verifiëren:

Uw AVG iOS-app:

AVG Secure VPN

1. Tik op het pictogram AVG Secure VPN op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ Abonnement.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding