De pincode van AVG voor Anti-Theft instellen in AVG AntiVirus

U kunt de AVG-pincode voor Anti-Theft op drie manieren wijzigen:

• In AVG AntiVirus kunt u uw pincode rechtstreeks wijzigen tijdens de verificatie met behulp van de aanmeldingsgegevens van de Google Account die u hebt gekozen bij het instellen van uw AVG-pincode.
  • Via uw AVG-account kunt u de pincode op elk apparaat op afstand wijzigen met behulp van een webbrowser.
  • In AVG AntiVirus kunt u uw pincode op een vergrendeld apparaat wijzigen via het vergrendelingsscherm, met behulp van de aanmeldingsgegevens van de Google Account die u hebt gekozen bij het instellen van uw AVG-pincode.

De AVG-pincode wijzigen

1. Open het vergrendelingsscherm door te tikken op een knop of pictogram op uw vergrendelde apparaat.
  2. Tik op Pincode opnieuw instellen.
  3. Controleer of het Google-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat u hebt geselecteerd voor het herstellen van de AVG-pincode en klik op Volgende.
  4. Voer het wachtwoord voor uw Google-account in en klik nogmaals op Volgende.
  5. Typ uw nieuwe pincode en typ deze opnieuw om de wijziging te bevestigen.

Uw nieuwe AVG-pincode is ingesteld.

1. Open AVG AntiVirus en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Anti-Theft.
  2. Wanneer u wordt gevraagd om uw huidige pincode in te voeren, tikt u op het pictogram (drie puntjes) en selecteert u Pincode opnieuw instellen.
  3. Controleer of het Google-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat u hebt geselecteerd voor het herstellen van de AVG-pincode en klik op Volgende.
  4. Voer het wachtwoord voor uw Google-account in en klik nogmaals op Volgende.
  5. Typ uw nieuwe pincode en typ deze opnieuw om de wijziging te bevestigen.

Uw nieuwe AVG-pincode is ingesteld.

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger