AVG AntiVirus verwijderen met AVG Clear | AVG

Ondersteuning voor thuisgebruikers

AVG AntiVirus verwijderen met AVG Clear

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van AVG Internet Security or AVG AntiVirus FREE uit Windows, moet u eerst controleren of u alle stappen voor het verwijderen van het product hebt gevolgd die in het artikel hieronder worden beschreven:

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van uw AVG-product, gebruik dan het hulpprogramma AVG Cleaner om alle bestanden van AVG AntiVirus van uw computer te verwijderen.

Verwijderen met AVG Clear

Ga als volgt te werk om AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE volledig te verwijderen met het hulpprogramma AVG Clear:

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Cleaner te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Clear downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avgclear.exe en selecteer Als beheerder uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Nee wanneer AVG Clear u vraagt Windows opnieuw te starten in de veilige modus.
  5. Controleer of de AVG-toepassing in kwestie is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst. Laat de map van het installatieprogramma en de map van de installatiegegevens ongewijzigd, tenzij u de opslaglocatie van de toepassingsbestanden van AVG hebt gewijzigd. Klik vervolgens op Verwijderen.
  6. Klik op Computer opnieuw starten om het verwijderen te voltooien.

AVG is nu volledig verwijderd van uw pc.

Probleemoplossing

Als u problemen blijft ondervinden met het verwijderen van AVG-software, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

• AVG Internet Security 20.x
  • AVG AntiVirus FREE 20.x