Een AVG TuneUp-abonnement activeren

AVG TuneUp voor Windows is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na de installatie van AVG TuneUp moet u uw betaalde abonnement mogelijk handmatig activeren met een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

AVG TuneUp Premium voor Mac is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na de installatie van AVG TuneUp Premium moet u uw betaalde abonnement mogelijk handmatig activeren met een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

Ga als volgt te werk om AVG TuneUp te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram van AVG TuneUp op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om AVG TuneUp te openen:
  3. Ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp in de map Toepassingen om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om AVG TuneUp te openen:
  3. Klik op Activeringscode invoegen op het hoofdscherm van de toepassing, ... of klik op AVG TuneUpActiveringscode invoegen in de menubalk van Apple.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van AVG TuneUp te voltooien:

Als u AVG TuneUp (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u dezelfde activeringscode gebruiken om AVG TuneUp te activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten in Android: Een betaalde versie van AVG Cleaner activeren in Android

U kunt controleren welk abonnement hebt gekocht in het e-mailbericht met de bestelbevestiging of via het AVG-Account dat uw AVG TuneUp-abonnement bevat.

Aanmelden bij AVG-account

Er is een AVG-account gemaakt met het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over hoe u zich voor de eerste keer bij uw AVG-account aanmeldt: Uw AVG-account activeren

AVG TuneUp activeren via uw AVG-account:

1. Dubbelklik op het pictogram van AVG TuneUp op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om AVG TuneUp te openen:
  2. Ga naar MenuAanmelden.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG TuneUp-abonnement bevat en klik op Aanmelden.
  4. Als uw AVG-account meerdere geldige abonnementen bevat, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

1. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp in de map Toepassingen om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om AVG TuneUp te openen:
  2. Klik rechtsboven op het scherm van de toepassing op Aanmelden.
  3. Selecteer Aanmelden bij bestaand account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG TuneUp-abonnement bevat en klik op Aanmelden.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van AVG TuneUp te voltooien:

Als u AVG TuneUp (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u uw AVG-account gebruiken om AVG TuneUp te activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten in Android:

Een betaalde versie van AVG Cleaner activeren in Android

U kunt controleren welk abonnement hebt gekocht in het e-mailbericht met de bestelbevestiging of via het AVG-account dat uw AVG TuneUp-abonnement bevat.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG TuneUp:

Raadpleeg het artikel in kwestie voor meer informatie over het gebruik van AVG TuneUp:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat:

• AVG TuneUp 23.x voor Windows
  • AVG TuneUp 4.x voor Mac