AVG Cleaner verwijderen uit Android

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u AVG Cleaner kunt verwijderen van uw Android-apparaat. Raadpleeg de instructies hieronder, afhankelijk van uw voorkeursmethode:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar AVG Cleaner en selecteer de relevante optie in de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.
Afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen van de leverancier kunnen deze stappen iets verschillen.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer AVG Cleaner.
  3. Tik op Verwijderen en tik vervolgens op OK om het verwijderen te bevestigen.

AVG Cleaner is nu verwijderd van uw Android-apparaat. Raadpleeg het volgende artikel als u AVG Cleaner opnieuw moet installeren:

Als u een betaald abonnement op AVG Cleaner Pro hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:
  • AVG Cleaner 6.x voor Android