AVG Battery Saver installeren in Windows

AVG Batterijbesparing is bedoeld om de batterijduur van uw laptop te verlengen door het interne en externe energieverbruik te verlagen.

AVG Battery Saver installeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Batterijbesparing te downloaden en op een bekende locatie op uw laptop op te slaan (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Battery Saver downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_battery_saver_online_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
    Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van AVG Battery Saver:
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Als u de standaardtaal van de installatie wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het scherm op de huidige taal en selecteert u de gewenste taal. Klik vervolgens op Nu installeren.
  5. Wacht totdat AVG Battery Saver is geïnstalleerd op uw laptop.
  6. Wanneer de installatie voltooid is, klikt u op Aan de slag.

AVG Battery Saver is nu geïnstalleerd op uw laptop. Als u een abonnement wilt kopen, klikt u op Abonnement verlengen en volgt u de instructies op het scherm.

Als u AVG Battery Saver al voor de installatie hebt aangeschaft, activeert u uw betaalde abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw laptop voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
    • Windows 11 behalve Mixed Reality en IoT Edition; Windows 10 behalve Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 behalve RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 met of hoger, elke versie (32- of 64-bits)
    • Volledig Windows-compatibele laptop met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (ondersteuning voor SSE3-instructies vereist)
    • 1 GB RAM-geheugen of meer
    • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
    • Een internetverbinding om updates voor toepassingen te downloaden, activeren en onderhouden
    • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels
  2. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet is beschadigd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Als u antivirussoftware van derden gebruikt, kunt u die tijdelijk uitschakelen (dit geldt alleen als u geen antivirussoftware van AVG gebruikt). Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  4. Start uw laptop opnieuw en probeer AVG Battery Saver opnieuw te installeren aan de hand van de stappen in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Battery Saver: