Mobiele abonnementen van AVG overdragen of herstellen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw AVG-abonnement kunt overbrengen van het ene Android-apparaat naar het andere en hoe u een abonnement kunt herstellen dat u hebt gekocht via de Google Play Store.

Uw abonnement overzetten

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de officiële AVG-website. Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play, volg dan de stappen om uw abonnement te herstellen.
  1. Open AVG AntiVirus en tik op Account.
  2. Zorg dat u bent afgemeld bij uw AVG-account. Als u bent aangemeld, tikt u op het pictogram Afmelden rechts van uw AVG-accountgegevens en tikt u vervolgens op Ja, verbinding verbreken.
  3. Noteer uw Activeringscode.
  4. Selecteer uw abonnement en tik op Abonnement verwijderenVerwijderen om te bevestigen.
  5. Verwijder AVG AntiVirus eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  6. Installeer AVG AntiVirus vanuit Google Play Store op het nieuwe apparaat.
  7. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement op AVG AntiVirus is nu actief op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement herstellen

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.
  1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om het AVG AntiVirus-abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Installeer AVG AntiVirus vanuit de Google Play Store.
  3. Open AVG AntiVirus en tik op Upgraden.
  4. Tik op Opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  5. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app herstelt en activeert automatisch uw AVG AntiVirus-abonnement via Google Play Store.

Uw abonnement overzetten

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de officiële AVG-website. Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play, volg dan de stappen om uw abonnement te herstellen.
  1. Open AVG Cleaner en tik op Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnement.
  2. Noteer uw Activeringscode.
  3. Tik op Meer opties (drie puntjes) ▸ VerwijderenOntkoppelen.
  4. Verwijder AVG Cleaner eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  5. Installeer AVG Cleaner vanuit Google Play Store op het nieuwe apparaat.
  6. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement op AVG Cleaner is nu actief op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement herstellen

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.
  1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om het AVG Cleaner-abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Installeer AVG Cleaner via de Google Play Store.
  3. Open AVG Cleaner en tik op Upgraden.
  4. Tik op Opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  5. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app herstelt en activeert automatisch uw AVG Cleaner-abonnement via Google Play Store.

Uw abonnement overzetten

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de officiële AVG-website. Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play, volg dan de stappen om uw abonnement te herstellen.
  1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Selecteer Abonnement.
  3. Noteer uw Activeringscode.
  4. Tik ter bevestiging op Apparaat verwijderen uit mijn abonnement en daarna op Ja, verwijderen.
  5. Verwijder AVG Secure VPN eventueel van het oorspronkelijke apparaat.
  6. Installeer AVG Secure VPN vanuit Google Play Store op het nieuwe apparaat.
  7. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement herstellen

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.
  1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om AVG Secure VPN te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Installeer AVG Secure VPN via de Google Play Store.
  3. Open AVG Secure VPN en tik op Al gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app haalt uw AVG Secure VPN-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw abonnement kunt overbrengen van het ene apparaat naar het andere en hoe u AVG-abonnementen kunt herstellen die u hebt gekocht via de Google Play Store als u de app hebt verwijderd of uw iPhone of iPad hebt gereset.

Uw abonnement overzetten

1. Verwijder AVG Mobile Security eventueel van het oorspronkelijke apparaat.
  2. Installeer AVG Mobile Security vanuit de App Store op het nieuwe apparaat.
  3. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement op AVG Mobile Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement herstellen

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de App Store.
  1. Controleer of u bij de App Store bent aangemeld met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om uw AVG Mobile Security-abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende Apple Support-artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Installeer AVG Mobile Security vanuit de App Store.
  3. Open AVG Mobile Security en tik op UpgradenAl gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen via iTunes.

De app herstelt en activeert uw betaalde AVG Mobile Security-abonnement automatisch via de App Store.

Uw abonnement overzetten

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de officiële AVG-website. Als u een abonnement hebt gekocht via de App Store, volg dan de stappen om uw abonnement te herstellen.
  1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Selecteer Abonnement.
  3. Tik ter bevestiging op Apparaat verwijderen uit mijn abonnement en daarna op Ja, verwijderen.
  4. Verwijder AVG Secure VPN eventueel van het oorspronkelijke apparaat.
  5. Installeer AVG Secure VPN vanuit de App Store op het nieuwe apparaat.
  6. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Uw abonnement herstellen

Deze stappen zijn alleen van toepassing als u uw AVG-abonnement hebt gekocht via de App Store.
  1. Controleer of u bij de App Store bent aangemeld met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om AVG Secure VPN te kopen. Raadpleeg het volgende Apple Support-artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Installeer AVG Secure VPN vanuit de App Store.
  3. Open AVG Secure VPN en tik op Al gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen via App Store.

De app herstelt en activeert uw AVG Secure VPN-abonnement automatisch via de App Store.

Activeringsproblemen oplossen

Lees de informatie hieronder als u problemen ondervindt met de activering. Hierin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Probeer de volgende oplossingen:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG-producten voor mobiele apparaten:

• AVG AntiVirus Pro 23.x voor Android
  • AVG Cleaner 6.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android

• AVG Mobile Security 12.x voor iOS
  • Google Android 8.0 (Oreo, API 26) of nieuwer

• Apple iOS 13,0 of nieuwer