Een ondersteuningsbestand verzenden via AVG SysInfo

AVG SysInfo is een diagnostisch hulpprogramma dat uw AVG AntiVirus-software controleert op veelvoorkomende problemen en daar oplossingen voor biedt. Daarnaast kunt u met het programma bestanden verzamelen en deze naar AVG verzenden als referentie voor de ondersteuningsmedewerkers en -technici van AVG Support.

AVG Support controleert niet automatisch of er nieuwe ondersteuningsbestanden zijn binnengekomen. Stel AVG Support dus via het formulier voor technische ondersteuning op de hoogte voordat u een ondersteuningsbestand stuurt met AVG SysInfo.

AVG SysInfo uitvoeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG SysInfo te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw pc (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG SysInfo downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand (avg_sysinfo.exe) en selecteer Als beheerder uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd.
  4. Als AVG SysInfo niet automatisch wordt uitgevoerd, klikt u op Starten.
Laat de muisaanwijzer rusten op het informatiepictogram () om te zien wat er bij elke controle gebeurt.

Een ondersteuningsbestand verzenden

1. Zorg ervoor dat u bent verbonden met internet en volg de instructies hierboven om AVG SysInfo uit te voeren.
  2. Wanneer AVG SysInfo is uitgevoerd, klikt u op Volgende om een ondersteuningsbestand te maken. Als u wilt, kunt u klikken op Meer informatie om hulp en suggesties voor elk gevonden probleem te bekijken.
  3. Vul de volgende gegevens in op het scherm dat verschijnt:
    • Het e-mailadres dat u hebt opgegeven toen u contact opnam met AVG Support via ons formulier voor technische ondersteuning.
    • Het ticketnummer dat u hebt ontvangen na het versturen van het ticket.
    • Als u dat wilt kunt u bovendien informatie over uw probleem verstrekken.
Standaard worden ondersteuningsbestanden naar de AVG-servers verzonden. U kunt deze instelling wijzigen door te klikken op Opties en vervolgens het vakje naast Automatisch naar AVG verzenden uit te schakelen.
  1. Klik op Generate (Genereren) om het programma toe te staan de benodigde bestanden te verzamelen. Dat kan een paar minuten duren.
  2. Het ondersteuningsbestand wordt automatisch naar AVG Support verzonden als u verbinding hebt met internet. Noteer de Bestands-id en de locatie ervan op uw pc voor later. Bij uw volgende contact met AVG Support kunt u de Bestandsnaam doorgeven aan onze ondersteuningsmedewerkers.
  3. Klik op Voltooien om het verzenden van het bestand naar AVG Support te bevestigen.
  • AVG Internet Security 22.x
  • AVG AntiVirus FREE 22.x
  • AVG SysInfo
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit