Een ondersteuningspakket genereren in AVG AntiVirus of AVG Internet Security voor Mac

AVG AntiVirus en AVG Internet Security voor Mac is voorzien van een ingebouwd rapportageprogramma waarmee u een ondersteuningspakket kunt genereren en ter analyse kunt verzenden naar de ondersteuning van AVG.

Als u contact hebt opgenomen met de ondersteuning van AVG om een technisch probleem te melden, kan een lid van ons team u vragen ons een ondersteuningspakket te sturen zodat we uw probleem kunnen onderzoeken.

U kunt ook een ondersteuningspakket ter analyse indienen als u geen contact hebt met de ondersteuning van AVG. Wij onderzoeken het probleem dan, maar we kunnen niet garanderen dat u een rechtstreekse reactie krijgt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een ondersteuningspakket kunt genereren en indienen.

Een ondersteuningspakket verzenden

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram AVG AntiVirus om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het venster van AVG AntiVirus actief is en klik op HelpTechnische ondersteuning van AVGGenereer ondersteuningspakket in de menubalk van Apple.
  3. Als u een nummer van een ondersteuningsticket hebt, voert u dit nummer in in het feedbackvak samen met eventuele andere gegevens waarnaar u bent gevraagd door onze ondersteuningsmedewerkers. Dat is belangrijk omdat de ondersteuning van AVG uw al gemelde probleem dan kan koppelen aan het ondersteuningspakket.

Als u geen nummer van een ondersteuningsticket hebt, geeft u een beschrijving van het probleem dat u ondervindt.
  4. Voer desgevraagd uw naam en e-mailadres in.
    Wij gebruiken deze gegevens alleen als we contact met u opnemen voor meer informatie over het probleem dat u ervaart. Als als niet eerder contact met ondersteuning van AVG hebt opgenomen, kunnen we niet garanderen dat u een rechtstreekse reactie op uw probleem krijgt.
  5. Klik op Verstuur feedback.
  6. AVG AntiVirus verzamelt automatisch de nodige bestanden en stuurt ze ter analyse naar de ondersteuning van AVG.

Klik op Gereed om het venster te sluiten.
  • AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 20.x voor Mac