Ondersteuning voor thuisgebruikers

Vereiste machtigingen voor Alarm Clock Xtreme

De machtigingen die zijn vereist voor Alarm Clock Xtreme, zijn het minimum dat nodig is voor de functionaliteit. Sommige machtigingen worden automatisch verleend tijdens de installatie. En sommige machtigingen moet u handmatig verlenen voordat u specifieke functies instelt in de app. Wij vinden uw privacy belangrijk, en de beschreven machtigingen in dit artikel worden niet gebruikt om persoonlijke gegevens naar onze servers over te dragen.

De benodigde machtigingen kunnen verschillen per Android-versie en apparaatmodel.

In onderstaande gedeelten vindt u meer informatie over de specifieke machtigingen die nodig zijn voor Alarm Clock Xtreme:

Locatie

• ACCESS_FINE_LOCATION [23+]: geeft Alarm Clock Xtreme toegang tot uw exacte locatie. Alarm Clock Xtreme gebruikt deze gegevens om een nauwkeurige weersvoorspelling te kunnen geven.

Wifi en internet

• ACCESS_WIFI_STATE: geeft Alarm Clock Xtreme toegang tot informatie over wifi-netwerken. Die informatie is nodig om te controleren of de app onlineradio als wekgeluid kan afspelen of dat de standaardbeltoon moet worden gebruikt.
  • CHANGE_WIFI_STATE [23+]: stelt Alarm Clock Xtreme in staat wifi-verbindingsinstellingen aan te passen. Dat is nodig om wifi in te schakelen wanneer dat nodig is om onlineradio als wekgeluid te gebruiken.
  • INTERNET: stelt Alarm Clock Xtreme in staat netwerksockets te openen. Dat is nodig om verbinding te maken met internet wanneer er een onlineradio is ingesteld als uw wekgeluid.

Agenda

• READ_CALENDAR [23+]: stelt Alarm Clock Xtreme in staat uw agendagegevens te lezen. Alarm Clock Xtreme gebruikt die gegevens om u op de hoogte te brengen van komende gebeurtenissen via My Day.

Foto's/media/bestanden

• READ_EXTERNAL_STORAGE: stelt Alarm Clock Xtreme in staat externe opslag te lezen. Dat is nodig om muziek te gebruiken die als wekgeluid is opgeslagen op uw apparaat.
  • WRITE_EXTERNAL_STORAGE: geeft Alarm Clock Xtreme schrijftoegang voor externe opslag. Dat is nodig om muziek te gebruiken die als wekgeluid is opgeslagen op uw apparaat.

Apparaat-id en belinformatie

• READ_PHONE_STATE: geeft Alarm Clock Xtreme alleen-lezentoegang tot apparaatgegevens, waaronder het telefoonnummer, informatie over het huidige mobiele netwerk en de gespreksstatus. Dat is nodig om te controleren of u in gesprek bent wanneer er een wekker afgaat.

Camera

• CAMERA: geeft Alarm Clock Xtreme toegang tot uw camera. Dat is nodig wanneer u de functie Scan codes gebruikt om een wekker uit te zetten.

Apparaatscherm

• WAKE_LOCK: maakt het gebruik van PowerManager WakeLocks mogelijk om te voorkomen dat uw apparaat in de slaapstand gaat of uw scherm dimt. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat het apparaat zich niet in de slaapstand bevindt wanneer er een wekker afgaat.
  • SYSTEM_ALERT_WINDOW: stelt Alarm Clock Xtreme in staat het wekscherm weer te geven over andere apps heen wanneer er een ingestelde wekker afgaat.
  • USE_FULL_SCREEN_INTENT: stelt Alarm Clock Xtreme in staat het volledige scherm van het apparaat met hoge prioriteit te gebruiken wanneer er een ingestelde wekker afgaat.

Overig

• ACCESS_NETWORK_STATE: geeft toegang tot informatie over netwerken. Die informatie is nodig om te controleren of de app onlineradio als wekgeluid kan afspelen of dat de standaardbeltoon moet worden gebruikt.
  • RECEIVE_BOOT_COMPLETED: informeert Alarm Clock Xtreme wanneer het systeem klaar is met opstarten. Aan de hand hiervan kan de app weksignalen opnieuw plannen na het opstarten van het systeem.
  • VIBRATE: stelt Alarm Clock Xtreme in staat de trilfunctie van het apparaat te gebruiken. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat de app het apparaat kan laten trillen wanneer er een wekker afgaat.
  • WRITE_SETTINGS: stelt Alarm Clock Xtreme in staat uw systeeminstellingen te lezen of schrijven. Dat is nodig om muziek te gebruiken die als wekgeluid is opgeslagen op uw apparaat.
  • FOREGROUND_SERVICE: stelt Alarm Clock Xtreme in staat op de voorgrond te worden uitgevoerd wanneer er een ingestelde wekker afgaat.
  • AVG Alarm Clock Xtreme 7.x voor Android
  • Google Android 8.0 (Oreo, API 26) of nieuwer