Uw AVG-abonnement activeren

Als u AVG Ultimate (meerdere apparaten), AVG Windows Ultimate of AVG Mobile Ultimate hebt aangeschaft, raadpleeg dan onderstaand alternatief artikel voor informatie over uw abonnement en voor uitgebreide activeringsinstructies:

Wanneer u een AVG-product aanschaft, moet u na installatie uw betaalde abonnement handmatig activeren. In dit artikel vindt u instructies om elk product in uw AVG-abonnement handmatig te activeren.

Als u niet zeker weet uit welke producten uw AVG-abonnement bestaat of hoeveel apparaten u kunt activeren, raadpleeg dan onderstaand gedeelte voor instructies:

Abonnementsgegevens controleren

AVG biedt losse abonnementen die geldig zijn voor één product op één platform en abonnementen voor meerdere apparaten die geldig zijn voor meerdere producten op verschillende platforms. In het e-mailbericht met de bestelbevestiging of uw AVG-account kunt u zien wat uw abonnement omvat.

• E-mailbericht met de bestelbevestiging:
    1. Open uw e-mail met de bestelbevestiging van no.reply@avg.com (of avg.cs@digitalriver.com voor oudere bevestigingsmails).
    2. Controleer de apparaatlimiet voor uw abonnement onder Productnaam.
    3. Controleer welke producten zijn opgenomen in uw abonnement door te schuiven naar het gedeelte Aan de slag. Voor elk geldig product wordt een downloadkoppeling weergegeven.
  • AVG-account:
    1. Ga in uw AVG-account naar het scherm Abonnementen.
    2. Controleer de apparaatlimiet voor uw abonnement onder Beschikbaar voor.
    3. Controleer welke producten zijn opgenomen in uw abonnement onder Installeren op uw apparaten. Voor elk geldig product wordt een downloadkoppeling weergegeven.

Als u uw AVG-abonnement niet kunt controleren met behulp van een van bovenstaande methoden, raadpleeg dan onderstaand artikel voor informatie over welke producten zijn opgenomen in de verschillende AVG-abonnementen:

Uw abonnement activeren

Activeer uw abonnement op een van de volgende manieren:

• Geldige activeringscode: U kunt elk AVG-abonnement activeren door een geldige activeringscode uit een e-mailbericht met bestelbevestiging in te voeren.
  • AVG-account: U kunt de meeste AVG-abonnementen activeren door u aan te melden bij het AVG Account met het e-mailbericht dat is gekoppeld aan uw aankoop.
Als uw abonnement geldig is voor meerdere producten of apparaten, moet u elk product op elk apparaat afzonderlijk activeren. Als u niet weet waar uw abonnement uit bestaat, raadpleegt u het gedeelte Abonnementsgegevens controleren in dit artikel.

Voor activeringsinstructies raadpleegt u onderstaand gedeelte (of gedeelten) voor het platform dat (of de platforms die) u gebruikt:

Een abonnement dat is aangeschaft via een andere Windows-toepassing van AVG of via de AVG Store wordt automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt tijdens de aanschaf. Een aankoop die u hebt gedaan via een ander verkoopkanaal, moet mogelijk handmatig worden geactiveerd. Raadpleeg het specifieke artikel voor uw product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Een abonnement dat is aangeschaft via een andere Mac-toepassing van AVG of via de AVG Store wordt automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt tijdens de aanschaf. Een aankoop die u hebt gedaan via een ander verkoopkanaal, moet mogelijk handmatig worden geactiveerd. Raadpleeg het specifieke artikel voor uw product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Een abonnement dat is aangeschaft via een Android-app van AVG of via Google Play wordt automatisch geactiveerd wanneer u zich hebt aangemeld bij Google Play met het Google-account dat u hebt gebruikt tijdens de aankoop. Een aankoop die u hebt gedaan via een ander verkoopkanaal, moet mogelijk handmatig worden geactiveerd. Raadpleeg het specifieke artikel voor uw product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Een abonnement dat is aangeschaft via een iOS-app van AVG of via App Store wordt automatisch geactiveerd wanneer u zich hebt aangemeld bij de App Store met de Apple ID die u hebt gebruikt tijdens de aankoop. Een aankoop die u hebt gedaan via een ander verkoopkanaal, moet mogelijk handmatig worden geactiveerd. Raadpleeg het specifieke artikel voor uw product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

als u problemen ondervindt met het activeren van uw abonnement, voer dan de stappen in onderstaand artikel uit om het probleem op te lossen: