Een AVG TuneUp-abonnement activeren

AVG TuneUp voor WindowsAVG TuneUp Premium voor Mac is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG TuneUp moet u uw abonnement mogelijk handmatig activeren.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

Ga als volgt te werk om AVG TuneUp te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar Mijn AVGMijn abonnement.
  4. Klik op Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Verzend.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Ga door om de activering te voltooien.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  3. Klik op Activeringscode invoeren op het hoofdscherm van de toepassing, ... of klik op AVG TuneUpActiveringscode invoegen in de menubalk van Apple.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van AVG TuneUp te voltooien:

Als u AVG TuneUp (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u dezelfde activeringscode gebruiken om AVG TuneUp te activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten op Android: U kunt controleren welk abonnement u hebt gekocht in het e-mailbericht met bestelbevestiging of uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van AVG TuneUp hebt gebruikt.

Aanmelden bij AVG Account

AVG TuneUp activeren via uw AVG-account:

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van AVG TuneUp. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar Mijn AVGMijn abonnement.
  4. Klik op Aanmelden bij AVG-account.
  5. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG TuneUp en klik op Aanmelden.

Selecteer als u nog geen AVG-account hebt het tabblad Account maken om een nieuw AVG-account in te stellen met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van AVG TuneUp.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Ga door om de activering te voltooien.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van AVG TuneUp. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram AVG TuneUp in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  3. Klik rechtsboven op het hoofdscherm van de app op Aanmelden.
  4. Als u al een AVG-account hebt, voert u de bestaande aanmeldingsgegevens in en klikt u op Aanmelden bij een bestaand account.

Als u nog geen AVG-account hebt, klikt u op Account maken om een nieuw AVG-account te maken met het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij de aanschaf van het abonnement.
  5. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG TuneUp en klik op Aanmelden.

Uw AVG TuneUp-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van AVG TuneUp te voltooien:

Als u AVG TuneUp (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u uw AVG-account gebruiken om AVG TuneUp te activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten op Android: U kunt controleren welk abonnement u hebt gekocht in het e-mailbericht met bestelbevestiging of uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van AVG TuneUp hebt gebruikt.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Probeer de volgende oplossingen:

Probeer de volgende oplossingen:

• Controleer of uw AVG-account is gekoppeld aan uw AVG TuneUp-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw AVG-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw AVG TuneUp-abonnement niet is gekoppeld aan uw AVG-account, kunt u een AVG-account instellen met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG TuneUp te kopen. U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van AVG en vragen of uw abonnement door AVG aan uw bestaande AVG-account kan worden gekoppeld.
  • Voer de instructies uit om in plaats daarvan te activeren via een activeringscode.
  • Verwijder AVG TuneUp volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van AVG openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van AVG contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG TuneUp:

Raadpleeg het artikel in kwestie voor meer informatie over het gebruik van AVG TuneUp:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat:

• AVG TuneUp 21.x voor Windows
  • AVG TuneUp 4.x voor Mac