Veelvoorkomende problemen met AVG AntiVirus oplossen

Aan de hand van dit artikel kunt u veelvoorkomende problemen met AVG AntiVirus oplossen.

Raadpleeg het artikel hieronder voor algemene informatie over uw versie van AVG AntiVirus:

Waarom verschijnt de foutmelding: “Er is iets misgegaan”?

Deze fout treedt vaak op bij een probleem met de DNS-instellingen van uw apparaat. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Wijzig uw DNS-instellingen zodanig dat AVG AntiVirus kan communiceren met de gewenste server. Raadpleeg het volgende artikel om uw DNS-instellingen te beheren:
  2. Als de foutmelding blijft verschijnen na het wijzigen van uw DNS-instellingen, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:

Waarom krijg ik de foutmelding: "Well, this is embarassing..." ('Helaas...')?

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies om het probleem op te lossen:

Waarom wordt AVG AntiVirus niet geopend?

Deze fout treedt meestal op wanneer bepaalde toepassingsbestanden verouderd of beschadigd zijn, of ontbreken. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Herstel het installatiebestand van AVG AntiVirus. Raadpleeg het volgende artikel als u het bestand wilt herstellen:
  2. Verwijder de toepassing. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide verwijderinstructies:
  3. Installeer de toepassing opnieuw. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie-instructies:
  4. Als AVG AntiVirus nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:
  1. Verwijder de toepassing. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide verwijderinstructies:
  2. Installeer de toepassing opnieuw. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als AVG AntiVirus nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:
  1. Verwijder de toepassing. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer de toepassing opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als AVG AntiVirus nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:
  1. Verwijder de toepassing. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide verwijderinstructies:
  2. Installeer de toepassing opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als AVG Mobile Security nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:

Waarom stopt Slimme scan voordat het scannen van mijn pc is voltooid?

Deze fout treedt meestal op wanneer bepaalde toepassingsbestanden verouderd of beschadigd zijn, of ontbreken. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Herstel het installatiebestand van AVG AntiVirus. Raadpleeg het volgende artikel als u het bestand wilt herstellen:
  2. Verwijder de toepassing. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide verwijderinstructies:
  3. Installeer de toepassing opnieuw. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie-instructies:
  4. Als AVG AntiVirus nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG:

Waarom blokkeert AVG AntiVirus de website die ik wil bezoeken?

Als AVG AntiVirus een website blokkeert die u regelmatig bezoekt, kunt u deze toevoegen aan de lijst met Uitzonderingen. Dit voorkomt dat de opgegeven website wordt gedetecteerd door AVG-schilden. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

• AVG Internet Security 24.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 24.x voor Windows
  • AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus Pro 24.x voor Android
  • AVG AntiVirus 24.x voor Android
  • AVG AntiVirus Pro 24.x voor iOS
  • AVG AntiVirus 24.x voor iOS
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32-/64-bits

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 9.0 (Pie, API 28) of nieuwer

• Apple iOS 15.0 of nieuwer