Problemen oplossen na een upgrade naar AVG Internet Security

Na een upgrade van AVG AntiVirus FREE naar AVG Internet Security kunt u de volgende problemen tegenkomen:

• AVG Internet Security is geïnstalleerd, maar de proefmodus is actief.
  • AVG Internet Security is geïnstalleerd, maar de toepassing accepteert mijn betaalde abonnement niet.

Als u een van deze problemen ondervindt, voert u onderstaande instructies uit.

Instructies

1. Verwijder AVG Internet Security volledig met het hulpprogramma AVG Cleaner. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Nadat u AVG Internet Security volledig hebt verwijderd van uw computer, downloadt u de nieuwste versie van AVG Internet Security via onderstaande rechtstreekse koppeling: AVG Internet Security downloaden
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_internet_security_setup.exe en kies Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Volg de instructies op het scherm om AVG Internet Security te installeren. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  6. Controleer of uw abonnement op AVG Internet Security actief is. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Uw AVG Internet Security-abonnement is nu actief. U kunt uw abonnementsgegevens bekijken via MenuMijn abonnementAbonnementen op deze computer.

Als u problemen blijft ondervinden met het activeren van uw AVG Internet Security-abonnement, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

• AVG Internet Security 22.x
  • AVG AntiVirus FREE 22.x
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit