E-mail van AVG beheren

In dit artikel vindt u instructies voor het beheren van de e-mailberichten die u van AVG ontvangt.

Afmelden voor niet-essentiële e-mailberichten

U kunt zich afmelden voor niet-essentiële informatie van AVG via e-mail:

• De laatste nieuwtjes en tips op beveiligingsgebied.
  • Informatie over nieuwe producten of over updates voor bestaande producten.
  • Kortingen en speciale aanbiedingen die mogelijk interessant voor u zijn.

U kunt zich niet afmelden voor de volgende essentiële e-mailberichten van AVG:

• Waarschuwing voor verlopen abonnementen: informatie over een abonnement dat binnenkort afloopt, met instructies voor het verlengen van het abonnement.
  • Factuurherinneringen: een melding dat we binnenkort het bedrag voor een doorlopend AVG-abonnement afschrijven, met instructies om het abonnement op te zeggen voordat het bedrag wordt afgeschreven.
  • E-mailberichten met bestelbevestiging: bevestiging dat u een AVG-abonnement hebt gekocht, met instructies voor het installeren en activeren van de door u gekochte producten.

Geef als volgt aan welke e-mailberichten u wilt ontvangen van AVG:

1. Schuif naar de onderkant van een e-mailbericht van AVG en klik op E-mailvoorkeuren beheren.
  2. Deselecteer de e-mailcategorieën die u niet wilt ontvangen en klik vervolgens op Voorkeuren opslaan.

U ontvangt voortaan e-mailberichten van AVG op basis van de door u opgeslagen voorkeuren.

De taal van e-mailberichten wijzigen

Sommige e-mailberichten die u ontvangt van AVG zijn mogelijk niet beschikbaar in de door u gekozen taal.

Voer onderstaande stappen uit om de door u gewenste taal op te geven voor e-mail van AVG:

1. Schuif naar de onderkant van een e-mailbericht van AVG en klik op E-mailvoorkeuren beheren.
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst onder Taal om de gewenste taal te selecteren en klik vervolgens op Voorkeuren opslaan.

Indien mogelijk ontvangt u voortaan e-mailberichten van AVG in de door u gewenste taal.