Een AVG Battery Saver-abonnement activeren

AVG Batterijbesparing is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG Battery Saver moet u het abonnement mogelijk zelf activeren met behulp van een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

AVG Battery Saver activeren

AVG Battery Saver activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Verzenden.
  4. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw abonnement voor AVG Battery Saver is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

AVG Battery Saver activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuAanmelden.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw abonnement op AVG Battery Saver bevat en klik op Aanmelden.
    Selecteer als u nog geen AVG-account hebt het tabblad Account maken om een nieuw AVG-account in te stellen met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van AVG Battery Saver.
  3. Als uw AVG-account meerdere geldige abonnementen bevat, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw abonnement voor AVG Battery Saver is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Battery Saver:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat: