Uw AVG-abonnement verlengen

Wanneer u een aankoop doet met een betaalkaart of via PayPal, gaat u akkoord met een doorlopend abonnement. Dat betekent dat uw abonnement aan het einde van elke factureringscyclus wordt verlengd tenzij u het handmatig opzegt.

Als u het hebt opgezegd, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het verloopt om de betaalde producten en functies van AVG te kunnen blijven gebruiken.

Uw AVG-abonnement verlengen

Voordat uw abonnement verloopt, ontvangt u een e-mailbericht van AVG. Ga als volgt te werk om uw abonnement te verlengen via het herinneringsbericht:

1. Open het e-mailbericht met de herinnering die u hebt ontvangen van no.reply@avg.com.
  2. Klik op Verleng nu.
  3. Volg de instructies op het scherm om de betaling te voltooien.

Wanneer u uw abonnement verlengt voordat het verloopt, begint de nieuwe abonnementsperiode automatisch aan het einde van de huidige factureringscyclus.

Voordat uw abonnement verloopt, verschijnt er een melding in uw AVG-toepassing. Ga als volgt te werk om uw abonnement te verlengen via een melding:

1. Klik op Verleng nu in het dialoogvenster dat wordt weergegeven. De melding kan de vorm hebben van een pop-upvenster of een banner binnen de AVG-toepassing.
  2. Volg de instructies op het scherm om de betaling te voltooien.

Wanneer u uw abonnement verlengt voordat het verloopt, begint de nieuwe abonnementsperiode automatisch aan het einde van de huidige factureringscyclus.