HTTPS-scans beheren in Webschild van AVG AntiVirus

HTTPS-scans is een onderdeel van Webschild in AVG Internet Security en AVG AntiVirus FREE. HTTPS-scans beschermt uw pc tegen malware in HTTPS-verkeer dat met TLS en SSL is versleuteld wanneer u op internet surft. Deze functie is standaard ingeschakeld, maar u kunt deze uitschakelen in de instellingen voor Webschild.

Als u HTTPS-scans uitschakelt, wordt alle malware in HTTPS-verkeer verborgen door TLS/SSL-versleuteling en is uw computer kwetsbaarder voor dreigingen.

HTTPS-scans in Webschild beheren

1. Open de gebruikersinterface van AVG en selecteer MenuInstellingen.
  2. Selecteer Basisbescherming in het linkerdeelvenster en klik op Webschild.
  3. Schakel het selectievakje bij HTTPS-scans inschakelen uit om de functie uit te schakelen.

HTTPS-scans is nu uitgeschakeld. Als u de functie weer wilt inschakelen, voert u bovenstaande 2 stappen uit en klikt u vervolgens op het vakje naast HTTPS-scans inschakelen.

• AVG Internet Security 22.x
  • AVG AntiVirus FREE 22.x
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit