Een betaalde versie van AVG Cleaner activeren in Android

AVG Cleaner is als gratis en als betaald product verkrijgbaar. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig. Na de installatie van AVG Cleaner kunt u uw abonnement activeren en de betaalde functies ontgrendelen met een geldige activeringscode, via uw AVG-account of via Google Play.

AVG Cleaner-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. U hoeft de app dus niet handmatig te activeren.

Abonnement activeren

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG Cleaner-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Als u de toepassing op een nieuw apparaat wilt gebruiken of als u uw bestaande apparaat opnieuw instelt, kunt u uw AVG Cleaner-abonnement herstellen via Google Play Store:

1. Controleer of u bij Google Play Store bent aangemeld met het Google-account dat u ook hebt gebruikt om AVG Cleaner te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren: Google Play Help ▸ Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat.
  2. Open AVG Cleaner en tik rechtsboven op Upgraden.
  3. Tik op Meer opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  4. Tik op Herstellen via Google Play.

De toepassing herstelt en activeert uw AVG Cleaner-abonnement automatisch via Google Play Store.

Ga als volgt te werk om het abonnement te activeren met een activeringscode:

1. Open AVG Cleaner en tik rechtsboven op Upgraden.
  2. Tik op Meer opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  3. Tik op Een activeringscode gebruiken.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) en tik dan op Deze code gebruiken.

Uw AVG Cleaner-abonnement is nu actief.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Cleaner voor Android:

Raadpleeg het volgende artikel als u uw abonnement van het ene apparaat naar het andere wilt overzetten:

• AVG Cleaner 23.x voor Android