Stopzetting van AVG Anti-Theft - veelgestelde vragen

Waarom wordt Anti-Theft verwijderd uit AVG AntiVirus?

Uit ons uitgebreide onderzoek blijkt dat AVG Anti-Theft niet genoeg waarde biedt in vergelijking met de ingebouwde Vind mijn apparaat-functie van Android. Dankzij de directe integratie in het systeem biedt Vind mijn apparaat een betere functionaliteit en gebruikerservaring. Daarom hebben we besloten AVG Anti-Theft stop te zetten, en ons te richten op andere geavanceerde beschermingsfuncties.

Vanaf wanneer is Anti-Theft niet meer beschikbaar?

Anti-Theft zal op 30 september 2023 volledig verwijderd zijn uit AVG AntiVirus.

Verlies ik de toegang tot Anti-Theft als ik het al gebruik?

Als Antidiefstal al actief is op uw apparaat en als u AVG AntiVirus voor Android versie 6.56 of ouder gebruikt, blijft Antidiefstal werken tot 30 september 2023

Hoe schakel ik Anti-Theft uit?

Om Anti-Theft uit te schakelen:

1. Open AVG AntiVirus en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Anti-Theft.
  2. Voer uw pincode van Anti-Theft in.
    Als u de pincode bent vergeten, kunt u in het volgende artikel lezen hoe u deze opnieuw instelt: De pincode van AVG voor Anti-Theft instellen in AVG AntiVirus
  3. Tik bovenaan het scherm op de schuifregelaar (AAN) zodat deze op (UIT) komt te staan.

Anti-Theft is nu uitgeschakeld.

Welke diensten kan ik gebruiken in plaats van AVG Anti-Theft?

Google biedt Vind mijn apparaat, een oplossing voor het op afstand bedienen van uw apparaat bij verlies of diefstal. Deze dienst is gratis beschikbaar en hiermee kunt u de laatst bekende locatie zien, een alarm laten klinken, uw apparaat vergrendelen of de gegevens op afstand wissen. Raadpleeg de volgende Android Help-artikels voor meer informatie over Vind mijn apparaat:

Voor Huawei-apparaten die geen Google Play-diensten ondersteunen, kunt u HUAWEI Cloud gebruiken. Raadpleeg het volgende Huawei Support-artikel voor meer informatie:

AVG neemt geen verantwoordelijkheid voor oplossingen van derden die u gebruikt in plaats van AVG Anti-Theft.

AVG AntiVirus blijft een hele reeks gratis en betalende functies aanbieden (zoals App Vergrendelen, Automatische Scan, Bescherming tegen fraude, Webschild, Netwerk inspecteren, en Fotokluis) die beschermen tegen digitale dreigingen en die geavanceerde beveiligings- en privacybescherming bieden.

• AVG AntiVirus Pro 6.x voor Android