AVG-producten opnieuw installeren

Als u uw AVG-product opnieuw installeert, worden alle instellingen en onderdelen verwijderd en vervangen door nieuwe bestanden. Dit kan problemen met AVG oplossen die worden veroorzaakt door incorrecte configuraties of beschadigde bestanden.

1. Verwijder AVG AntiTrack aan de hand van de stappen voor uw product:
  2. Nadat u uw AVG-toepassing hebt verwijderd, kunt u het product opnieuw installeren door de instructies voor uw product uit te voeren:
  3. Als u een betaald AVG-product opnieuw installeert, moet u uw abonnement activeren. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:
  1. Verwijder AVG AntiTrack aan de hand van de stappen voor uw product:
  2. Nadat u uw AVG-toepassing hebt verwijderd, kunt u het product opnieuw installeren door de instructies voor uw product uit te voeren:
  3. Als u een betaald AVG-product opnieuw installeert, moet u uw abonnement activeren. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:
  1. Verwijder AVG AntiTrack aan de hand van de stappen voor uw product:
  2. Nadat u uw AVG-app hebt verwijderd, kunt u het product opnieuw installeren door de instructies voor uw product uit te voeren:
  3. Als u een betaald AVG-product opnieuw installeert, moet u uw abonnement activeren. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:
  1. Verwijder AVG AntiTrack aan de hand van de stappen voor uw product:
  2. Nadat u uw AVG-app hebt verwijderd, kunt u het product opnieuw installeren door de instructies voor uw product uit te voeren:
  3. Als u een betaald AVG-product opnieuw installeert, moet u uw abonnement activeren. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:
  • Alle consumentenproducten van AVG
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer
  • Apple iOS 10,3 of nieuwer