AVG Cleaner Premium activeren op Android

AVG Cleaner is verkrijgbaar als gratis app en als betaalde app. Nadat u de gratis versie van de app hebt geïnstalleerd, moet u deze mogelijk activeren. Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play Store, wordt het automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Als u uw abonnement via een ander verkoopkanaal van AVG hebt gekocht, bijvoorbeeld de AVG Store moet u de app mogelijk zelf activeren met een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

Als u een abonnementsbundel zoals AVG Mobile Ultimate of AVG Cleaner Premium Plus hebt aangeschaft in de toepassing AVG Cleaner, wordt uw app automatisch geactiveerd.

Activeringscode invoeren

Zo activeert u AVG Cleaner Premium met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Tik op het pictogram AVG Cleaner op het beginscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  3. Tik rechtsboven op Upgraden.
  4. Tik op Meer opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  5. Tik op Een activeringscode gebruiken.
  6. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) en tik vervolgens op Deze code gebruiken.

AVG Cleaner Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? hieronder als het activeren niet lukt.

Herstellen via Google Play

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG Cleaner-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Als u AVG Cleaner Premium op een nieuw apparaat wilt gebruiken of als u uw bestaande apparaat opnieuw instelt, kunt u uw AVG Cleaner-abonnement herstellen via de Google Play Store:

1. Controleer of u bij Google Play Store bent aangemeld met het Google-account dat u ook hebt gebruikt om AVG Cleaner te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren: Google Play Help ▸ Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat.
  2. Tik op het pictogram AVG Cleaner op het beginscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  3. Tik rechtsboven op Upgraden.
  4. Tik op Meer opties (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  5. Tik op Herstellen via Google Play.

AVG Cleaner Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? hieronder als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Cleaner voor Android:

Raadpleeg het volgende artikel als u uw abonnement van het ene apparaat naar het andere wilt overzetten:

• AVG Cleaner 24.x voor Android
  • AVG Cleaner Premium 24.x voor Android