Ondersteuning voor thuisgebruikers

Een abonnement opzeggen via uw AVG-account

Dit artikel is niet van toepassing op AVG-abonnementen die zijn aangeschaft via Google Play Store of de App Store. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een abonnement dat u via die leveranciers hebt gekocht:

In dit artikel leest u hoe u een AVG-abonnement kunt opzeggen via uw AVG-account. Als u nog geen AVG-account hebt, moet u er een instellen voordat u onderstaande stappen uitvoert. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als u geen AVG-account wilt instellen, kunt u uw abonnement opzeggen door contact op te nemen met de ondersteuning van AVG.

Als u uw abonnement opzegt vóór de volgende factureringsdatum, wordt er niets in rekening gebracht voor een nieuwe abonnementsperiode.

Opzeggen via uw AVG-account

 1. Meld u aan bij uw AVG-account via onderstaande koppeling: Als u het wachtwoord voor uw AVG-account niet meer weet, raadpleegt u het volgende artikel:
 2. Selecteer de tegel Mijn abonnementen.
 3. Zoek het AVG-abonnement dat u wilt opzeggen.

  Als het abonnement niet wordt weergegeven op het scherm Mijn abonnementen, raadpleegt u onderstaand gedeelte Nog hulp nodig?.
 4. Klik op Opzeggen onder het abonnement dat u wilt opzeggen. Als de knop Opzeggen niet zichtbaar is, raadpleegt u onderstaand gedeelte Nog hulp nodig?.
 5. Klik op Ga door.
 6. Hier kunt u ons eventueel laten weten waarom u het abonnement opzegt. Daarna klikt u op Doorgaan.
 7. Bekijk de details van uw opgezegde abonnement en klik op Sluiten.

Uw abonnement is nu opgezegd. U ontvangt via e-mail een bevestiging van de opzegging.

Als u meerdere AVG-abonnementen hebt, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Wanneer het abonnement is opgezegd, verandert de status in Verloopt op. U kunt uw betaalde AVG-producten blijven gebruiken tot de datum bij Verloopt op. Daarna verliest u de toegang tot uw AVG-producten of worden uw AVG-producten omgezet naar de gratis versie.

Nog hulp nodig?

Als het aan de hand van dit artikel niet is gelukt om uw abonnement op te zeggen, raadpleegt u hieronder het gedeelte voor uw probleem:

Ik zie het abonnement dat ik wil opzeggen niet

Probeer een van de mogelijke oplossingen hieronder:

 • Een ontbrekend abonnement beheren: U krijgt alleen AVG-abonnementen in uw AVG-account te zien die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij het account. Als u het abonnement dat u wilt opzeggen niet ziet, kan het zijn gekoppeld aan een ander e-mailadres. Het is raadzaam een nieuw AVG-account in te stellen met hetzelfde e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het afrekenen (dat is het e-mailadres waarop u het e-mailbericht met de bestelbevestiging na aankoop hebt ontvangen). Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
 • Contact opnemen met de ondersteuning van AVG: Als het nog steeds niet lukt om het abonnement op te zeggen via uw AVG-account, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van AVG. Klik op onderstaande koppeling om het formulier voor verkoopondersteuning van AVG te openen:

Ik zie de knop Opzeggen niet

Als de knop Opzeggen niet wordt weergegeven onder het abonnement dat u wilt opzeggen, is het raadzaam contact op te nemen met de ondersteuning van AVG voor verdere hulp.

Meer informatie

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een AVG-abonnement:

 • Alle betaalde AVG-consumentenproducten
 • Alle ondersteunde besturingssystemen

Was dit artikel nuttig?

Contact opnemen