AVG Password Protection activeren in Windows

AVG Password Protection kan niet meer online worden gekocht. Bestaande gebruikers van AVG Password Protection kunnen het product blijven gebruiken.

AVG Password Protection activeren

Als u AVG Password Protection tegelijkertijd aanschaft met AVG Internet Security, wordt het product automatisch geïnstalleerd en geactiveerd wanneer u AVG Internet Security activeert.

Als u AVG Internet Security wilt installeren en activeren, raadpleegt u de volgende artikelen:

Als u AVG Password Protection afzonderlijk moet activeren, doet u dit aan de hand van de stappen in dit artikel met behulp van de aanmeldingsgegevens voor uw AVG-account of met een geldige activeringscode:

Het is niet mogelijk AVG Password Protection te activeren als AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE niet op uw computer is geïnstalleerd.
  1. Open de gebruikersinterface van AVG en klik op MenuAanmelden.
  2. Voer aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Password Protection en klik op Aanmelden.
  3. Klik op Ga door om te bevestigen dat uw abonnement actief is.

Uw AVG Password Protection-abonnement is nu actief. U kunt uw abonnementsgegevens bekijken onder Abonnementen op deze computer.

1. Open de gebruikersinterface van AVG en klik op MenuActiveringscode invoeren.
  2. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak (inclusief verbindingsstreepjes) en klik op Verzend.
  3. Klik op Ga door om te bevestigen dat uw abonnement actief is.

Uw AVG Password Protection-abonnement is nu actief. U kunt uw abonnementsgegevens bekijken onder Abonnementen op deze computer.

AVG Password Protection openen

Open AVG Password Protection op een van de volgende manieren:

1. Dubbelklik op het pictogram AVG Password Protection op het bureaublad van Windows.
  2. Open de gebruikersinterface van AVG en ga naar MenuPassword Protection.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Password Protection:

• AVG Password Protection 20.x voor Windows
  • AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 20.x voor Windows
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit