AVG AntiTrack activeren

AVG AntiTrack is een betaalde app waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG AntiTrack moet u uw toepassing mogelijk handmatig activeren.

AVG AntiTrack is een betaalde app waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG AntiTrack moet u uw toepassing mogelijk handmatig activeren.

AVG AntiTrack activeren

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Open AVG AntiTrack en selecteer Al gekocht?.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief streepjes) en klik vervolgens op Doorgaan.
  3. Klik op OK.

AVG AntiTrack is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken via MenuInstellingenDe status van uw abonnement.

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Open AVG AntiTrack en klik op Volgende om de Welkom-tutorial te bekijken.
  2. Typ of plak wanneer het scherm Aan de slag! verschijnt uw activeringscode (inclusief streepjes) en klik vervolgens op Activeren.
  3. Wanneer het bericht Activeren geslaagd verschijnt, klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.

AVG AntiTrack is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken via InstellingenActiveringssleutels.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG AntiTrack:

Raadpleeg het volgende artikel als u uw abonnement wilt overzetten van het ene apparaat naar het andere:

• AVG AntiTrack Premium 3.x voor Windows