Een diagnostisch rapport genereren in AVG Secure VPN voor Mac

Als u een technisch probleem meldt met betrekking tot AVG Secure VPN, kan een ondersteuningsmedewerker u vragen om een diagnostisch rapport te maken. Secure VPN voor Mac heeft een ingebouwd rapportageprogramma waarmee u het benodigde bestand kunt genereren. Het diagnostische rapport kan ons helpen bij het vaststellen van de oorzaak van het probleem en de oplossing ervan bespoedigen.

Een diagnostisch rapport genereren

1. Open AVG Secure VPN op een van de volgende manieren:
    • Klik op het pictogram AVG Secure VPN in de menubalk en selecteer Open AVG Secure VPN.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het pictogram AVG Secure VPN.
  2. Zorg ervoor dat het venster van AVG Secure VPN actief is, klik op Help op de menubalk en selecteer Diagnostisch rapport genereren.
  3. Voer als daarom wordt gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder in en klik op OK.
  4. Wacht totdat AVG Secure VPN het diagnostische rapport heeft gegenereerd.
  5. Selecteer een locatie en een naam voor het gegenereerde bestand, en klik op Sla op.
  6. Zoek het rapportbestand en voeg het als bijlage toe aan uw e-mailbericht aan de ondersteuning van AVG.