AVG Cleaner installeren in Android

Van AVG Cleaner is zowel een gratis als een betaald product verkrijgbaar. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig. In dit artikel vindt u instructies voor het installeren van de gratis versie van de app en voor het eventueel activeren van een bestaand abonnement of het kopen van AVG Cleaner.

AVG Cleaner installeren

1. Tik op uw Android-apparaat op de knop hieronder om de productpagina van AVG Cleaner voor Android te openen in Google Play Store. Ga naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.
  3. Tik op Aan de slagVolgende.
  4. Tik linksboven in het scherm op (de pijl terug) om het aankoopscherm te verlaten en tik vervolgens op Begin hier.
  5. Tik op Geef ons toegangGa naar instellingen en volg de instructies op het scherm om alle vereiste toegang tot uw apparaatinstellingen te verlenen.
  6. Tik op Scannen op ongewenste bestanden.
  7. Tik op XGratis doorgaan om direct naar het dashboard van de app te gaan.

AVG Cleaner is nu geïnstalleerd op uw apparaat.

Upgrade naar AVG Cleaner Premium

U kunt AVG Cleaner Premium-abonnement kopen door rechtsboven in het hoofdvenster van de app op Upgrade te tikken. Volg de instructies op het scherm om de aankoop via Google Play Store te voltooien.

Uw betaalde abonnement wordt automatisch geactiveerd. Als u AVG AntiVirus Pro al hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal, moet u het abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten en of uw besturingssysteem up-to-date is.
    • Google Android 8.0 (Oreo, API 26) of nieuwer
    • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates
  2. Start uw apparaat opnieuw en probeer nogmaals AVG Cleaner te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

In onderstaande artikelen vindt u meer informatie over de beschikbare functies in AVG Cleaner:

• AVG Cleaner 23.x voor Android
  • AVG Cleaner Premium 23.x voor Android